14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru sex activ

Trucuri pentru sex activ

O viata sexuala activa nu va poate aduce decât beneficii, mai multa energie si buna dispozitie.
De cât sex aveti nevoie, insa, ramâne sa descoperiti singura. Iata câteva sfaturi pentru a va imbunatati viata sexuala!


Evaluati-va viata din dormitor:


Nu este nimic rau in a va evalua viata sentimentala si, mai ales, viata in dormitor. Doar ca trebuie sa aveti grija sa nu o comparati cu a celorlalti, pentru ca, mereu, cei din jur tind sa exagereze. A face sex o data pe saptamâna se transforma, in cazul majoritatii celor chestionati, in a face sex o data pe zi. In plus, cu totii avem nevoi individuale diferite, iar comparatia nu-si are rostul.


O schimbare notabila:


Notati-va pe o hârtie toate gândurile, bune si rele, despre felul in care se desfasoara relatia dumneavoastra. Nu ezitati sa va puneti intrebari: „Facem suficient sex?“, „Este oare viata noastra sexuala plictisitoare?“, „Sa incercam alte pozitii, alta abordare?“ Din toata lista, fixati-va ca obiective doar lucrurile pe care le puteti schimba curând. Spre exemplu, daca viata dumneavoastra sexuala este plictisitoare, este momentul sa veniti cu ceva nou in relatie. Cumparati-va o lenjerie noua, mult mai ispititoare, dati frâu liber fanteziilor…


Jucati-va cu fantezia:


Va visati alaturi de iubitul dumneavoastra facând dragoste pe o insula pustie? De ce nu ati transforma, pentru moment, dormitorul vostru intr-o insula? Cumparati un CD cu muzica lenta, care sa aiba zgomotele marii sau ale oceanului pe fundal, acoperiti lampa cu o esarfa rosie (fara ca aceasta sa se arda) si pregatiti o sticla cu sampanie. Puneti-va imaginatia sa lucreze si puteti crea mult mai multe scenarii de acest gen.


A avea parte de o partida de sex pe cinste nu inseamna a face sex de trei ori pe zi, ci, mai degraba, a va bucura cât puteti de mult de fiecare moment.


Programati-va ziua de sex:


Daca dumneavoastra si partenerul nu ati mai facut dragoste in ultima perioada, nu mai stati pe gânduri! Nu lasati timpul sa treaca fara ca dumneavoastra sa faceti ceva.


Puneti-va ceasul sa sune, daca nu va puteti trezi in toiul noptii, provocati-l cât mai mult si rezultatele vor veni si ele de la sine.


Cautati ajutor in carti:


Daca nu gasiti raspunsul la una dintre intrebarile dumneavoastra sau daca vreti sa aflati mai multe informatii despre cum va puteti imbunatati viata sexuala, ce puteti aduce nou in relatie si cum sa-l tineti lânga dumneavoastra, cartile va pot ajuta.


Consultati un specialist:


Daca problemele dumneavoastra ramân nerezolvate, faceti o vizita la terapeut. El va poate sublinia punctele „cheie“ ale relatiei si va poate ajuta sa capatati curaj si sa scapati de inhibitii.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII