15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal sexual la o scoala din Mehedinti

Scandal sexual la o scoala din Mehedinti

Scandal sexual la o scoala din localitatea Jiana-judetul Mehedinti. O eleva si un scolar de noua ani au fost surprinsi de un coleg de clasa in timp ce se dezbracau chiar in sala de cursuri.


Elevii de clasa a III-a au ramas singuri in clasa in pauza dintre ore si, atunci când au vazut ca sunt numai ei in spatele clasei, au inceput sa se dezbrace.


Un coleg de clasa s-a intors mai repede decât se asteptau cei doi copii si l-a surprins pe baietel in timp ce o lovea pe fetita, iar aceasta avea pantalonii la nivelul genunchilor.


Conducerea scolii a incercat sa musamalizeze acest incident si a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean Mehedinti la mai bine de doua saptamâni de la producerea scandalului sexual care i-a avut ca protagonisti pe cei doi copii.


„Eu astazi am aflat de acest eveniment delicat, când directoarea scolii de la Jiana m-a anuntat telefonic. O sa demaram si noi impreuna cu politia o ancheta pentru a afla adevarul despre ce s-a intâmplat in clasa. Dar trebuie sa tinem cont ca este vorba de doi elevi de noua ani, iar ancheta va fi destul de delicata“, a declarat Doinita Chircu, inspector general ISJ Mehedinti.


Cu toate ca fetita a mers acasa imediat si l-a anuntat pe tatal ei despre ce i s-a intâmplat in timpul pauzei dintre ore, conducerea scolii nu a catadicsit sa ia vreo masura sau sa informeze inspectoratul scolar.


„Domnilor, nu este vorba decât de o joaca intre doi copii, iar acest lucru, va spun eu, este si datorita educatiei pe care a primit-o fata acasa. Locuieste cu bunica ei, iar pe maica-sa nu o mai intereseaza acest copil“, a declarat senina directoarea, care nici in ruptul capului nu dorea sa inteleaga ca tot ce s-a intâmplat la scoala condusa de dumneaei este ceva de neinchipuit.


Medicina legala a eliberat un certificat medico-legal, prin care se arata ca fata nu este deflorata si ca nu s-a produs nici un act sexual in clasa. Politia continua cercetarile in ceea ce priveste intâmplarea din clasa, iar directoare scolii din Jiana urmeaza sa fie demisa de ISJ Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII