11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalJurnal de prostituata

Jurnal de prostituata

Libertate si desfrâu. „Angajatele“ din Iad presteaza la comanda. In bodegi sau in boscheti, tranzactia e aceeasi. Atingi pielea, mirosi pacatul si rezolvi „urgenta“. Intr-o afacere cu parfum de erotism, verzisorii spurcati pe corpuri incinse otravesc sufletul. Nesupunerea se plateste cu viata, iar vorba cu pumnul. Jocul banilor murdari este intretinut de ele. Li se spune „târfe“.


Gata pentru o noua seara de munca. Nici târziu si nici devreme. Pregatirea-i musai, ca la orice curva de trotuar care se respecta. Si toate sunt la fel. Nici eu mai prejos. Regula o stabilim noi, asa ca „textila jos“ si formele la vedere. Razboiul dorintelor si al hormonilor se materializeaza prin pulpele picioarelor acoperite cu un dres de doi bani. Pe muschiul incordat se strânge fusta de o palma. Bretelele sutienului rosu aprins sar obraznic in evidenta. Privirile languroase vâneaza clientul, iar rujul lucios si gretos se aduna in coltul gurii. Meseria de prostituata iti da senzatia ca te poti vinde ca o masina uzata. Nu conteaza marca si nici „data fabricatiei“. Tu esti cadâna, el e stapânul. In parcari, clienti fideli sunt otomanii, dornici de senzatii tari. Prostituatele veterane, slobode in gesturi si vorbe, cuceresc pe dupa tiruri. Intâi o dusca tare si apoi sex. Tariful il fac ele. Suta de euro e de regula premiul.


Leafa si clientul fericit


Animalul salbatic iese imediat la iveala din barbatul provocat. Urgentele sunt platite in majoritatea parcarilor cu maximum 50 de euro. Fetitele iesite la produs sunt mereu cu ochii in patru, fiindca se tem de gabori. Aida, una dintre prostituatele moldovence, da startul la dezmat. Tânara de 21 de ani, fugita de acasa, se desfasoara pe masa. O lasam in pace si iesim afara, unde soferii grabiti saliveaza dupa o partida… Intr-o toaleta, un client isi trage fermoarul, iar o pustoaica iese cu capul plecat. Daca stii sa te bagi in seama cu tupeu, turcul iti da si haina de pe el. Si totusi, mizeria si chinul din „sistem“ sunt subiecte interzise. Nu dureaza mult pâna ce, din frigul de afara, sa te racoleze un amator de senzatii tari. Seara, in birturile populate, fiecare sta la masa lui, cu fata lui. Pe chipurile prostituatelor se citeste furie, dezamagire si un sentiment amar.


„Sa mor eu ca nu as face altceva!“


Fiecare tânara are povestea ei. Daca te imprietenesti cu ele, unele vor recunoaste ca au fost deceptionate in dragoste, ca au ramas pe drumuri cu copiii sau ca, pur si simplu, nu pot trai dintr-un amarât de salariu de barman. „Sa mor eu ca nu as face altceva! Decât sa isi bata joc de mine un patron, pe trei milioane, mai bine o fac cu toti si câstig cât trei salarii la un loc. Fericire? Nu cred ca exista cu adevarat, ci numai comoditatea…“, marturiseste Mary, o tânara de 26 de ani, venita din Suceava, in parcarile din Vâlcea. „Fetitele“ sunt obisnuite cu presa, asa ca nu se mai feresc sa fie mediatizate. Uneori chiar pozeaza ca la o sedinta foto, cu gândul ca isi fac publicitate… Dupa o noapte intreaga de prestatie, prostituatele adorm in incaperile mizere din spatele restaurantelor turcesti. Diminetile târzii nu aduc nimic nou pentru ele. La o cafea tare se numara de regula bacsisul, fetele lor sunt brazdate de oboseala, iar rimelul sta intins in jurul cearcanelor pe care nici fardurile nu le pot acoperi. Clientul coboara fericit, iar prostituata mai primeste o palma peste fund… Dincolo de masca unei femei care stie ce vrea, de sub bluza cu un decolteu generos se vede o vânataie… dar ea merge mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII