22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMai-marii judetului au petrecut cu familia si prietenii

Mai-marii judetului au petrecut cu familia si prietenii

Fie ca au petrecut noaptea dintre ani in restaurantele craiovene sau au ales linistea statiunilor de munte, pentru oamenii din administratie si din viata politica a judetului anul 2006 a inceput cu câteva zile departe de birouri si de probleme, alaturi de familie si prieteni.


Prefectul Nicolae Giugea a sarbatorit trecerea in noul an, alaturi de sotia sa, la restaurantul Jiul din Craiova, cu gândul la problemele judetului. „Nu am stat mult, pâna pe la doua noaptea, pentru ca nu sunt o persoana careia ii place sa exagereze, nici chiar in noaptea de Revelion. In plus, eram foarte stresat cu alte probleme, printre care si pericolul de inundatii in judet“. Giugea doreste ca noul an sa-i aduca o prefectura mai putin rigida si incorsetata, cu functionari respectuosi si activi, iar locuitorilor judetului Dolj cât mai multe locuri de munca si un trai decent.


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, nu a putut sta departe de institutia pe care o conduce decât o singura zi, fiind singurul angajat al consiliului care a venit la serviciu ieri. De Revelion, Prioteasa a ales sa petreaca alaturi de familie si de colegii de partid la restaurantul Craiova. „Parca Revelionul acesta a fost mai liniste decât in alti ani. M-am simtit foarte bine pentru ca a fost meniu ales si muzica buna, care m-a tinut treaz pâna la patru dimineata“.


Pe Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj si presedinte al PC Dolj, Anul Nou l-a gasit la Olanesti, alaturi de familie si nasi. Linistea statiunii de munte pare sa-i prinda bine vicepresedintelui CJ, care va mai sta câteva zile departe de partid si de problemele judetului. „Dupa un an de munca, aceste zile de vacanta au venit ca o binecuvântare si sper ca noul an sa fie plin de liniste, iar noua, alesilor locali, sa ne dea puterea de a pune in practica proiectele pe care ni le-am propus“, a precizat Dascalu.


La anul, de Revelion, primarul Solomon va fi in Piata Prefecturii


Edilul-sef al Craiovei, Antonie Solomon, si sotia sa au sarbatorit trecerea in noul an alaturi de alte opt familii, printre care cele ale vicelui Gheorghe Nedelescu, Nicolae Vacariu, directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, si consilierului local Mihail Neagoe. „Am fost câteva zile la o cabana la Govora, iar de Revelion am petrecut alaturi de prietenii mei pâna la cinci dimineata“. Singurul regret al primarului Solomon este ca nu a fost in Piata Prefecturii alaturi de sutele de craioveni strânsi in centrul orasului la cumpana dintre ani. Solomon a promis insa ca la anul va face Revelionul in Piata, alaturi de multime.


Berceanu a schiat si lui Calin i-au cântat lautarii


Mult mai inspirat, senatorul PD de Dolj, Radu Berceanu, a ales sa-si petreaca Revelionul intr-o statiune din Austria. Acesta nu s-a bucurat decât de schi, pentru ca dupa desfacerea sampaniei, la miezul noptii, turistii aflati in statiune au incheiat petrecerea. „A fost un Revelion linistit. La miezul noptii a iesit toata lumea si am dat cu artificii, am desfacut sampania si dupa aceea a trebuit sa mergem sa dormim pentru a putea profita de o noua zi de schi. Aici nu se petrece ca in România, pâna dimineata“, a explicat Berceanu.


Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a preferat sa se bucure de linistea caminului, sa recupereze zilele in care este departe de sotia sa si a stat de Revelion acasa. „Desi poate fi considerat un semn de batrânete, am preferat ca noaptea de Revelion sa mi-o petrec cu sotia. Imi pare rau ca nu am ajuns in centrul orasului, pentru ca, din câte am vazut la televizor, a fost superb si, oricum, am stat pâna la trei si jumatate dimineata“, a spus senatorul Mario Oprea.


Deputatul PSD Ion Calin si-a petrecut Revelionul, ca in fiecare an, la restaurantul Craiova, alaturi de colegii de partid, presedintele CJ, Ion Prioteasa, consilierii judeteni Petre Petrescu si Cristi Iovan si de proaspatul pesedist Victor Odolbasa, vicepresdintele CJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII