14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalData casatoriei marcheaza evolutia mariajului

Data casatoriei marcheaza evolutia mariajului

Astrologul german Andrea Buchholz este ferm convins de faptul ca data aleasa de doi miri pentru a-si uni destinele are un rol decisiv pentru evolutia mariajului.


In opinia sa, cuplurile care pasesc la altar in perioada 21 ianuarie – 19 februarie vor avea o casnicie moderna si liberala, ambii perteneri beneficiind de multa libertate. Nu la fel de norocoase sunt persoanele care se casatoresc in perioada 20 februarie – 20 martie, majoritatea cuplurilor sfârsind prin a se separa. In ceea ce priveste perechile ce isi unesc destinele in perioada 21 martie – 20 aprile, se poate spune ca mariajul acestora va fi unul extrem de animat, ambii parteneri fiind amatori de distractie si actiune.


Cuplurile ce isi unesc destinele in perioada 21 aprile – 20 mai vor avea o casnicie de tip traditionalist, barbatul mergând la munca si femeia ramânând acasa sa se ocupe de gospodarie. Persoanele care aleg sa mearga la altar in perioada 21 mai – 21 iunie au tendinta sa vorbeasca mult, insa in realitate sunt extrem de superficiale, casnicia lor având destul de suferit din aceasta cauza. Cuplurile ce isi unesc destinele in perioada 22 iunie – 22 iulie trebuie sa aiba mare grija, pentru ca mama unuia dintre cei doi partneri are tendinta sa se amestece prea mult, punându-le in pericol casnicia, in timp ce pentru partenerii ce se casatoresc in perioada 23 iulie – 23 august, cel care intervine mai mult este tatal unuia dintre parteneri.


Persoanele care se casatoresc in perioada 24 august – 23 septembrie nu au sanse sa ajunga impreuna pâna la adânci batrâneti, având in vedere ca ambii parteneri sunt obsedati de munca. Cei mai fericiti par a fi sotii care aleg sa isi uneasca destinele intre 24 septembrie – 23 octombrie, aceasta fiind o adevarata casnicie din dragoste, armonioasa si de durata. Intre persoanele ce se casatoresc in perioada 24 octombrie – 22 noiembrie are loc un adevarat razboi al orgoliilor, fiecare dorind sa detina controlul. La urma insa ramâne doar sentimentele de vinovatie.La cuplurile ce pasesc la altar in perioada 23 noiembrie – 21 decembrie domnesc toleranta, increderea, cei doi invatând sa treaca impreuna peste obstacole, in timp ce partenerii casatoriti in perioada 22 decembrie – 20 ianuarie au parte de un mariaj destul de dificil, ambii soti fiind destul de autoritari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS