5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu renuntat la burlacie in noaptea dintre ani

Au renuntat la burlacie in noaptea dintre ani

12 târgujieni au intrat burlaci in anul 2006, dar si-au pierdut acest statut o jumatate de ora mai târziu, unindu-si destinele in noaptea dintre ani cu tot atâtea tinere. Casatoriile au fost oficiate de primarul Florin Cârciumaru la câteva minute de la intrarea in noul an, imediat dupa focurile de artificii de la miezul noptii, la care au asistat mii de târgujieni.


Peste o mie de oameni au asteptat rabdatori venirea primarului in Gradina Publica din Târgu Jiu. La loc de cinste, chiar sub Poarta Sarutului, stateau aliniate cele 12 cupluri. Pentru operativitate, dupa ce fiecare „cetatean“ a fost intrebat daca vrea sa se casatoreasca de bunavoie cu cutare „cetateanca“, primarul le-a spus la toti o data poezia cu „statul ocroteste familia…“ si „va declar casatoriti“.


Casatoriile din noaptea de Anul Nou au devenit deja o traditie la Târgu Jiu, fiind al cincilea an de când primarul Cârciumaru a lansat aceasta moda. Tinerii care s-au casatorit la acest inceput de an au marturisit ca spera ca momentul, dar si locul ales sa le poarte noroc in casnicie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS