24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Postasii germani studiaza psihologia câinilor


Serviciul postal german ofera angajatilor cursuri de psihologie canina, pe fondul unui plan national de diminuare a atacurilor câinilor. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, oficialii din acest sector sustin ca numarul postasilor atacati de câini, in perioada Craciunului, a fost cel mai scazut din ultimii zece ani. Sylvia Blesing, purtatorul de cuvânt al seriviciului postal german, a declarat: „Numarul acestor atacuri a scazut semnificativ, in unele zone chiar pâna la 50 la suta. Aceasta se datoreaza cursurilor de psihologie canina oferite lucratorilor nostri. Astfel, ei au invatat cum sa reactioneze, in functie de semnalele transmise de fiecare patruped“. Potrivit sursei citate, cursul a fost introdus in 2001, fiind absolvit, pâna in prezent, de aproximativ 80.000 de postasi.


Au inapoiat o geanta cu 67.000 de dolari


Patronii unui bar din localitatea argentiniana Rosario au restituit unui client o geanta ce continea 67.000 de dolari pe care acesta o uitase in cladire, informeaza site-ul Yahoo! News. „Avem o conduita. I-am inapoiat banii, deoarece nu erau ai mei. Nu ne apartineau si nu am putut profita de ei“, a declarat Gillermina Maria Matorras, care, impreuna cu sotul ei, este proprietara barului, frecventat in special de soferi de taxi si vânzatori ambulanti. Geanta a fost uitata saptamâna trecuta de un client, de profesie agent imobiliar, care a iesit in graba din incinta barului dupa ce a consumat o cafea. „Am hotarât sa deschidem geanta si sa ne uitam in ea. Era sa facem infarct“, a mai precizat Gillermina. Proprietarii barului au refuzat sa primeasca vreo recompensa din partea clientului.


Francezii recicleaza online cadourile de Craciun


Francezii au gasit o solutie inedita pentru a scapa de cadourile de Craciun care nu le-au fost pe plac. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, ei au decis sa le scoata la vânzare pe internet. Recomandarile celor mai populare site-uri au fost urmate de 50 la suta dintre francezi. Site-urile franceze, si mai ales internationale, cum ar fi eBay, Amazon, Alapage, au lansat un apel catre locuitorii din Hexagon, scriind: „Mos Craciun a facut ce a putut, insa uneori se mai inseala. In acest caz, nici o problema: ati putea sa aduceti bucurie altei persoane si descoperiti un mod extrem de simplu de a face rost de bani“.


Angelina Jolie ar fi insarcinata


Frumoasa actrita americana Angelina Jolie ar fi insarcinata. Informatia a fost difuzata de revista americana Life&Style, care citeaza o sursa foarte apropiata actritei. „Din septembrie, corpul sau s-a schimbat foarte mult si garderoba sa a trebuit modificata“, a spus sursa citata. Life&Style nu este singura revista care a publicat aceasta informatie. In opinia redactorilor revistei Enquirer, „Angelina este insarcinata in doua luni si este in al noualea cer de fericire“, in timp ce revista Intouch face la rândul sau speculatii pe aceasta tema. Potrivit unor surse apropiate, viitorul tatic, nimeni altul decât actorul Brad Pitt, alege deja cadouri pentru fericita mamica. Un angajat al celebrelor magazine de bijuterii Cartier a povestit: „Brad a fost aici si a analizat cu multa atentie un inel cu diamante… Mi se pare ca are gusturi bune“.


Sienna Miller – un exemplu pentru adolescente


Dupa un an teribil cu mai multe suisuri decât coborâsuri, Sienna Miller a reusit totusi sa aiba parte de un final favorabil, impunându-se drept celebritatea cea mai admirata de adolescente. Vedeta din pelicula „Alfie“ a fost implicata intr-un scandal de proportii, dupa ce logodnicul sau, Jude Law, a recunoscut in mod public ca a inselat-o cu dadaca fiilor sai. Acum, din câte se pare, cei doi amorezi au revenit la sentimente mai bune. Preferintele adolescentelor s-au indreptat catre femeile care in timpul anului s-au confrutnat cu probleme de tot soiul. Locul doi in clasament este ocupat de Gwen Stefani, care tocmai a confirmat ca este insarcinata. Medalia de bronz i-a revenit fostei soliste a formatiei Atomic Kitten, Kerry Katona, care s-a despartit de Dave Cunningham la inceputul acestui an. Pe locul patru in clasament se afla Kylie Minogue, diagnosticata cu cancer mamar, urmata de Hilary Duff, Charlotte Church, Jessica Simpson, Paris Hilton, Jessica Alba si Christina Aguilera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU