9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCozma va sta in penitenciar de Sarbatori

Cozma va sta in penitenciar de Sarbatori

Procurorii timisoreni au facut ieri recurs la decizia luata in urma cu o zi de magistratii Judecatoriei Timisoara, care au admis cererea de eliberare conditionata a fostului lider al minerilor, Miron Cozma, aflat in penitenciarul timisorean, recursul urmând sa fie judecat la Tribunalul Timis.Potrivit unor surse judiciare, termenul de judecare a recursului se va decide astazi, dar nu va fi fixat decât in ianuarie anul viitor, astfel ca, in aceste conditii, Miron Cozma isi va petrece Sarbatorile in Penitenciarul de la Timisoara.


Magistratii Judecatoriei Timisoara au decis miercuri eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, admitând propunerea facuta in acest sens de comisia de specialitate din penitenciarul timisorean.


Membrii Comisiei de specialitate au dat marti aviz favorabil cererii de eliberare conditionata a lui Miron Cozma, transferat saptamâna trecuta de la Jilava la penitenciarul timisorean. Potrivit procedurii penale, cererea de eliberare conditionata trebuie analizata de membrii comisiei din cadrul penitenciarului, unde se afla inculpatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII