10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadouri de la elevi pentru elevi

Cadouri de la elevi pentru elevi

Mos Craciun nu i-a ocolit nici in acest an pe elevii de la Scoala cu clasele V-VIII din comuna doljeana Breasta. De data aceasta, rolul Mosului incarcat de daruri a fost interpretat de elevii de la Scoala nr. 2 „Traian“ din Craiova, coordonati de profesoarele Maria Bobasu, Daniela Toma si Raluca Nichita.


„Un dascal adevarat trebuie sa-si extinda activitatea de educare a elevilor si dincolo de portile scolii. Prin manifestarea noastra, am dorit sa aducem in sufletul copiilor de aici o farâma de bucurie in preajma Sfintelor Sarbatori de iarna. Cred ca in aceasta perioada toti semenii nostri ar trebui sa fie mai buni, mai generosi si mai atenti cu cei din jurul nostru“, a spus profesoara Daniela Toma.


Tot cu acest prilej, elevii de la Scoala din Breasta au primit din sacul Mosului carti scolare si materiale didactice pentru biblioteca clasei. „Rând pe rând, micutii au primit pe lânga dulciuri, fructe, jucarii, globulete, beteala si alte accesorii pentru bradul de Craciun hainute si materiale didactice – rechizite scolare, carti si caiete – care sa-i ajute in pregatirea scolara de zi cu zi“, a precizat Raluca Nichita, consilier educativ la Scoala nr. 2 „Traian“ din Craiova. Iar pentru ca Sarbatorile de iarna sa fie savurate pe deplin de scolarii din Breasta, Mos Craciun le-a daruit copiilor si un minunat pom de iarna.


Spectacol pentru Mos Craciun


In semn de multumire, elevii Scolii din Breasta, pregatiti de dascalii lor, profesoarele Constanta Naidin, Luiza Stancioiu si consilierul educativ Aurelia Baza-Verde, au pregatit pentru oaspetii lor un minunat spectacol de Craciun. „Din programul artistic nu au lipsit poeziile, colindele si cântecele traditionale de Craciun si Anul Nou“, a spus Constanta Naidin, diriginta clasei a V-a B de la Scoala din Breasta. Totodata, pentru ca momentul sa fie de neuitat pentru copiii din Craiova, colegii de la Breasta au imbracat portul popular oltenesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS