13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRafuiala cu cutite in Matrix

Rafuiala cu cutite in Matrix

„Legarder“ a fost crestat de trei indivizi, dupa o cearta pe tema relatiei lui cu o femeie, care nu era chiar necunoscuta agresorilor.


Politistii craioveni au intrat din nou in alerta marti seara, din cauza unei altercatii petrecute in barul Matrix, situat pe strada Mihail Kogalniceanu din Craiova.


Luis Hobeanu, zis „Legarder“, de 26 de ani, din Craiova, se afla in jurul orei 18.30 in barul Matrix. Printre clientii localului se numarau si alte cunostinte de-ale sale – Iulian Chirita (fost Turcan), de 32 de ani, si fratele acestuia, Petrisor Turcan, de 20 de ani, veri primari cu sotia lui Luis. La un moment dat, intre Chirita si Hobeanu a inceput o discutie contradictorie, referitoare la o fosta „gagica“ de-a lui Chirita, care s-ar fi numarat si printre „cuceririle“ lui Luis.


Cearta parea ca se stinsese, când Luis s-a dus la toaleta. Acolo a fost atacat cu cutitul de trei indivizi, care l-au taiat pe „Legarder“ la mâna si urechea stânga, precum si la un deget de la mâna dreapta.


Cei trei au disparut imediat, iar victima, care pierdea mult sânge, a fost dusa cu un taxi la Spitalul de Urgenta Craiova.


„E de-al nostru!“


In urma lui „Legarder“, câteva zeci de craioveni de etnie roma au dat fuga la spital sa afle ce s-a intâmplat. Explicatia lor, data politistilor care au venit la spital pentru a preintâmpina un eventual conflict, a fost: „«Legarder» e de-al nostru si vrem sa stim ce a patit!“.


In urma verificarilor intreprinse de lucratorii Sectiei 1 Politie Craiova, s-a stabilit ca agresorii au fost tocmai Iulian Chirita si Petrisor Turcan, impreuna cu un nepot de-al lor. Politistii asteapta acum sa afle cât de grave au fost ranile victimei, pentru a continua cercetarile. Oamenii legii nu cred insa ca „Legarder“ va depune plângere impotriva celor care sunt rude apropiate ale sotiei lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII