16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalEleva batuta in WC-ul fetelor

Eleva batuta in WC-ul fetelor

Iubitul a snopit-o in bataie din gelozie, pentru ca ar fi iesit fara el prin oras. Cu câteva luni in urma, acelasi „prieten“ o taiase cu sabia pe fata la un picior.


Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova a intervenit ieri pentru a-l prinde pe autorul unei agresiuni produse la Colegiul National Economic „Gheorghe Chitu“ din Craiova. O eleva de 17 ani, eleva in clasa a X-a la acest liceu, a fost snopita in bataie de „iubitul“ ei, elev in clasa a X-a la Grupul Scolar de Arte si Meserii „Constantin Brâncusi“.


Nu i s-a permis pe poarta, a sarit gardul


Diana-Stefana D., de 17 ani, din Craiova, eleva in clasa a X-a la „Gheorghe Chitu“, s-a imprietenit prin februarie 2005 cu Bogdan P., de 17 ani, tot din Craiova, si el tot elev, dar la „Constantin Brâncusi“. Relatia lor a fost destul de tensionata, datorita scenelor de gelozie pe care le facea baiatul. Ieri, in jurul orei 13.00, Bogdan a adus-o pe Diana la scoala. „De dimineata, a venit la mine si mi-a reprosat ca am fost in oras fara el, dar eu n-am fost. M-a adus la scoala si, când ne-am despartit, mi-a spus ca vine sa ma ia când termin orele. I-am spus sa nu vina, iar el s-a suparat. Am intrat in clasa, si m-am trezit cu el ca a venit dupa mine si m-a scos din clasa inainte de ora. Ne-am dus la etajul II in toaleta fetelor sa stam de vorba“, a povestit Diana.


„Baiatul era cunoscut de portari, care ii interzisesera de multe ori sa intre. De aceasta data, se pare ca a escaladat gardul unitatii, a patruns prin efractie in scoala si a agresat-o fizic pe eleva noastra“, a precizat prof. Anghel Petrescu, directorul Colegiului National Economic „Gheorghe Chitu“.


Patru pumni pentru „iubita“ lui


In toaleta fetelor a inceput o discutie contradictorie intre cei doi. „Din nou mi-a reprosat ca am iesit in oras“, a sustinut Diana, fiindu-i mult prea rusine sa spuna ce i s-a intâmplat. „Nervos, din cauza ca fata ar fi stat prea mult in oras in seara anterioara, Bogdan P. a lovit-o de mai multe ori cu pumnul pe Diana D., pâna fata a cazut din picioare lesinata“, a precizat slt. Cosmin Mirea, purtatorul de cuvânt al Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova.


Dupa cum au stabilit jandarmii craioveni in urma cercetarilor, baiatul a pocnit-o cu pumnul pe „iubita“ lui de vreo patru ori: o data in obraz, de doua ori in coaste si inca o data in umar. In urma loviturilor, fata a lesinat. A fost gasita intinsa pe cimentul din toaleta de doua colege ale ei, care i-au anuntat pe profesori, acestia solicitând ajutorul echipei de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Craiova. Aflându-se in scoala in acel moment, jandarmii au intervenit imediat, reusind sa-l prinda pe agresor.


Fata a fost dusa la spital cu o ambulanta, insa nu a spus cadrelor medicale ca a fost agresata, ci ca ar fi cazut din picioare. Dupa ce au examinat-o, medicii de la Urgenta au stabilit diagnosticul Dianei: lipotimie, spasmofilie, nevralgie intercostala stânga. Nici n-au bagat de seama obrazul aproape vânat al fetei.


Taiata la picior cu sabia


Intre timp, jandarmii au inceput audierea agresorului si a fetelor care o gasisera pe victima lesinata in toaleta.


„Pe baiat il cercetam pentru savârsirea infractiunii de lovire si alte violente, iar daca se dovedesc adevarate cele declarate de partea vatamata si de ceilalti, dosarul va fi inaintat Parchetului“, a mentionat slt. Cosmin Mirea.


In urma audierilor, jandarmii craioveni au avut surpriza sa afle ca nu era prima data când Bogdan o agresa pe Diana. Cu câteva luni in urma, baiatul de 17 ani o taiase cu sabia in plina strada pe fata pe care o „iubeste“. „Pe 1 iunie am avut o discutie cu el in fata blocului. I-am reprosat ca am auzit ca vorbeste urât despre mine cu prietenii lui, iar el a scos sabia si m-a taiat la picior“, isi aminteste Diana. Fata a avut nevoie de sapte copci pentru suturarea ranii. Nici atunci insa n-a divulgat ca ar fi fost victima unei agresiuni.


Conform directorului Colegiului „Gheorghe Chitu“, si parintii ar avea partea lor de vina. „Nenorocirea este ca parintii fetei i-au permis individului sa o viziteze acasa, având si ei partea lor de vina pentru cele intâmplate“, a declarat directorul Anghel Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII