22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn elev a fost batut in fata scolii

Un elev a fost batut in fata scolii

Un elev de la Colegiul „Elena Cuza“ din Craiova a fost internat miercuri la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, dupa ce a fost batut de zece indivizi chiar in fata scolii.


Doru Alexandru Stefan, de 16 ani, sustine ca se afla miercuri dupa-amiaza la scoala, el fiind elev in clasa a X-a G la Colegiul „Elena Cuza“. In timpul pauzei de la ora 14.20, baiatul a primit un mesaj pe telefonul mobil de la prietenul lui Catalin Gherghe, elev la Colegiul „Carol I“, sa vina in fata liceului. Acesta il „invita“ sa discute cu un tânar, o cunostinta comuna, cu care Doru purtase o discutie aprinsa in urma cu o saptamâna, tot pe telefon. Presimtind ca va avea probleme, Doru a luat cu el un coleg de clasa. In fata scolii era asteptat de mai multi indivizi care l-au inconjurat si au inceput sa-l loveasca. In urma loviturilor, adolescentul s-a dezechilibrat si a cazut. A fost salvat de colegul sau, care ramasese la zece metri distanta si asistase la cele intâmplate. Acesta, intre timp, ceruse sprijinul altor colegi de clasa. Ei au oprit un taxi si l-au dus pe Doru Alexandru la spital, anuntând si conducerea scolii, care a sesizat organele de politie.


Mircea Nastase, directorul Colegiului „Elena Cuza“, sustine ca, de când jandarmii nu mai asigura linistea si ordinea publica, problemele se tin lant, pentru ca tot felul de indivizi intra in incinta scolii sau provoaca scandal in fata liceului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII