13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetita de 12 ani - violata de un taximetrist

Fetita de 12 ani – violata de un taximetrist

O fetita de 12 ani a fost violata cu bestialitate de un taximetrist intr-o padure din Roesti. Fetita, eleva eminenta, a fost obligata sa faca sex oral cu agresorul, dupa care a fost abandonata pe un deal, in noroi. Copilul a fost gasit de doi functionari de la Primaria Roesti.


Cazul fetitei de 12 ani a ingrozit comuna Roesti. Minora, eleva in clasa a VI-a la o scoala din localitate, a fost violata cu cruzime de un taximetrist, angajat al firmei Sooter’s din Râmnicu Vâlcea. Intâmplarea a avut loc miercuri, la primele ore ale diminetii, când drumul nu era circulat. Marius Nicolaescu, de 25 de ani, taximetrist, se intorcea dintr-o cursa pe care o efectuase in comuna Ladesti. Fetita mergea spre scoala si, vazând-o singura, taximetristul a oprit in dreptul ei si a amenintat-o cu o surubelnita, pe care o tinea in buzunar. „Pentru a nu da de banuit, a urcat-o repede pe fata in masina si a culcat-o cu capul pe genunchii sai, pâna au trecut de scoala. Taximetristul a dus-o apoi intr-o padure de pe Dealul Cotosmanu, unde a si ramas impotmolit cu masina. Marius Nicolaescu a incercat intr-o prima faza sa faca sex normal cu fetita, insa ea plângea foarte tare si s-a inhibat. Vazând ca nu poate sa o dezbrace, acesta a obligat-o sa faca sex oral“, a precizat subcomisarul Marcel Sardaru, purtatorul de cuvânt al IJP Vâlcea.


Fetita, mituita cu 50.000 de lei


In cele din urma, agresorul a reusit sa duca pâna la capat violul. Mai mult, dupa ce si-a terminat „treaba“, taximetristul a pus-o pe fata sa impinga masina blocata in noroi. Crezând ca o va convinge pe minora sa nu scoata o vorba despre cele intâmplate, infractorul i-a dat o bancnota de 50.000 de lei si a condus-o aproximativ cinci kilometri pe jos, dupa care a abandonat-o. Fetita, plina de noroi pe haine, a fost gasita la marginea unui drum de doi angajati ai Primariei Roesti. „Copila plângea pe ghiozdan in momentul in care a fost identificata. Este o eleva premianta, care nu lipsea niciodata de la scoala. Tocmai pentru asta profesorii s-au alertat imediat si au anuntat familia si politia. Autorul faptei a fost descoperit chiar lânga masina unde s-a consumat violul. Acesta o mintise pe minora ca este recidivist si ca o va omori daca va spune ceva“, a declarat subcomisarul Marcel Sardaru. Marius Nicolaescu a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile si risca o pedeapsa cu inchisoarea de pâna la 25 de ani, pentru viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII