10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a stricat masina la furat

S-a stricat masina la furat

Agentii Postului de Politie din comuna Simian, judetul Mehedinti, au descoperit ieri-dimineata, in zona casutelor de vacanta de pe malul Dunarii, un autoturism Dacia 1300 abandonat, in care se aflau mai multe componente auto.


Masina era indreptata cu fata spre Dunare, rotile din fata fiind intepenite in pamânt. In urma inventarului efectuat de oamenii legii, in masina s-au gasit doua banchete, iar in portbagaj, o parte dintr-un motor, piese mecanice si alte bunuri.


Oamenii din zona cred ca persoanele care au abandonat Dacia venisera din nou la furat si au avut ghinion pentru ca vehiculul s-a stricat.


„Cu siguranta au fost hotii. Numai saptamâna trecuta au furat din casute bunuri in valoare de 80 de milioane. De la inceputul anului, am fost pradati de cinci-sase ori“, a declarat Stelu Marmanescu, ingrijitor la casutele de vacanta.


„Au venit la furat si i-a lasat masina in drum. Ghinionul lor a fost norocul nostru“, a spus Cristian Robu, proprietar de casuta.


Din primele verificari ale organelor de cercetare a rezultat ca autoturismul fusese vândut in urma cu trei zile de Dumitru Cruceru, proprietarul Daciei, dar acesta nu facuse nici un act de vânzare-cumparare.


„Am vândut masina, dar nu am facut acte cu cumparatorul, nici nu stiu cum il cheama. Este din Simian si il cunosc doar din vedere“, a afirmat Cruceru.


Cei care au casute in zona au fost de mai multe ori tinta raufacatorilor. Acestia cred ca hotii au incercat sa arunce vehiculul in Dunare, sa stearga toate urmele.


„Nu vedeti ca masina a fost impinsa spre apa. Daca rotile nu se intepeneau in pamânt o aruncau in Dunare si nu mai stia nimeni nimic“, a mai spus Cristian Robu.


Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care Dacia a fost abandonata pe malul Dunarii si provenienta obiectelor gasite in autovehicul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS