14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalStrada Gârlesti a fost sparta

Strada Gârlesti a fost sparta

Strada Gârlesti din cartierul craiovean Bordei reprezinta in prezent un exemplu clasic de aberatie administrativa. Dupa ce a fost asfaltata la sfârsitul saptamânii trecute de o firma angajata de Primaria Craiova, strada a fost sparta o zi mai târziu de angajatii Distrigaz care aveau programata o lucrare in portiunea din apropierea Haltei Bordei.


Acum ambele parti arunca pisica in curtea celeilalte, cautând scuze pentru distrugerea asfaltului pe care Primaria Craiova a dat sute de milioane de lei. Pe de o parte, reprezentantii Distrigaz spun ca societatea care a fost angajata sa efectueze lucrarile nu a anuntat pe nimeni atunci când a inceput asfaltarea. Pe de alta parte, reprezentantii primariei sustin ca societatea de distributie a gazelor naturale nu a obtinut de la institutie autorizatia necesara pentru a putea executa lucrari la nivelul asfaltului.


Distrigaz sparge pâna gaseste vanele


Spargerea asfaltului a fost necesara pentru ca firma care a executat lucrarile de asfaltare a acoperit si caminele care adaposteau vanele Distrigaz, la care trebuia sa se intervina. Astfel, s-a creat situatia hilara in care angajatii Distrigaz, nestiind locatia exacta a vanelor, au hotarât sa sparga strada pâna la descoperirea vanelor pierdute, lucru care nu s-a intâmplat pâna acum.


Referitor la situatia creata, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat ca, in cazul in care Distrigaz nu a obtinut autorizatie pentru efectuarea lucrarilor, societatea va primi amenda de pâna la 100 de milioane de lei.


„In cazul in care se adevereste ca nu au luat autorizatie, ii lovesc si eu cu o amenda. Nu e posibil asa ceva. Ei ar trebui sa se inteleaga, sa nu se intâmple cum s-a intâmplat acum, ca noi am asfaltat si ei au spart“, a afirmat edilul Solomon. Ne intrebam totusi pâna unde vor sa ajunga angajatii Distrigaz cu spargerea strazii, daca vanele buclucase nu vor fi gasite nici la urmatoarea spargere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU