11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO noua rafuiala cu sabii pe strazile Craiovei

O noua rafuiala cu sabii pe strazile Craiovei

Nu au trecut decit citeva zile de la reglarea de conturi din cartierul Rovine, cind un craiovean a fost atacat in plina strada si snopit in bataie de agresori inarmati cu sabii si bite, ca alt incident similar a avut loc simbata, pe Calea Bucuresti. Nici de aceasta data, politia nu a reusit sa dea de urma infractorilor.


Reglarile de conturi din lumea interlopa, asezonate cu sabii si bite folosite in plina strada, au devenit o moda in Craiova in ultima perioada. Politia nu reuseste sa faca nimic pentru a pune capat acestui fenomen, iar eventualii martori – uneori chiar si victimele – uita subit cele intimplate, sustinind in fata oamenilor legii ca „nu-mi aduc aminte“.


Agresorii au scapat de politisti intrind la o… nunta


Miercurea trecuta, in jurul orei 15.00, craioveanul Nicolae Stefan, zis Titi, de 39 de ani, a ajuns plin de singe la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce fusese atacat in plina strada, in fata blocului in care locuia, de mai multi indivizi inarmati cu sabii ninja si bite, care coborisera din doua automobile de lux. Simbata seara, la doar trei zile de la incidentul amintit, alt eveniment similar s-a petrecut in Craiova, de aceasta data in apropierea centrului municipiului, in zona barului El Greco de pe Calea Bucuresti. In plina strada, Ionut Cristian M., de 21 de ani, din localitate, a fost atacat de trei sau patru indivizi fiorosi, inarmati „la moda“ cu sabii ninja. Lovita si crestata cu sabiile, victima a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a primit ingrijirile medicale necesare. Trecatorii care au vazut incidentul au anuntat politia, o echipa operativa a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, coordonata de un procuror, incepind imediat cercetarile. Mai mult decit atit, un echipaj al Sectiei 3 Politie Craiova a depistat si urmarit grupul de agresori. Vazindu-se urmariti, batausii au recurs la o stratagema ce s-a dovedit de succes: au intrat la restaurantul Palas, unde tocmai se desfasura o nunta. Ca sa nu-i deranjeze pe nuntasi, politistii au lasat balta urmarirea, sperind ca o sa-i prinda pe agresori cu alta ocazie.


Ancheta merge cu viteza melcului si in acest caz, intrucit nici macar victima – vizitata la spital de politisti – nu a vrut sa depuna plingere, astfel ca oamenii legii continua cercetarile doar pentru savirsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII