8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTir rasturnat la Pielesti

Tir rasturnat la Pielesti

Un tir incarcat cu 20 de tone de tarite s-a rasturnat ieri-dimineata intr-o curba la intrarea in comuna doljeana Pielesti, dinspre Bucuresti, dupa ce a lovit frontal un autotursm Cielo in care se aflau doua persoane.


Neculai Bodolea, de 40 de ani, din localitatea Ghimbav, judetul Brasov, efectueaza transport de marfa pentru firma PIGORETI din Brasov. Marti seara, in jurul orei 20.00, barbatul a incarcat tirul (cu numarul de inmatriculare BV-80-GKR) la Onesti, cu tarite, si a plecat spre Craiova, urmind sa descarce marfa la o societate comerciala de aici.


Ieri-dimineata, in jurul orei 8.00, tirul a ajuns la mai putin de zece kilometri de Craiova, in comuna Pielesti. Intr-o curba de la intrarea in localitate, din cauza ploii si a carosabilului umed, autovehiculul a derapat si a intrat pe contrasens peste un autoturism Cielo, care se deplasa regulamentar dinspre Craiova. Dupa ce a retezat aproape partea din fata a autoturismului, tirul s-a rasturnat pe o parte, pe marginea soselei, blocind partial traficul.


Cei doi ocupanti ai autoturismului Cielo, soferul Cristian Nina, de 35 de ani, si Livia Teodorescu, de 32 de ani, ambii din Craiova, au fost transportati cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale. La spital s-a constatat insa ca leziunile suferite de cei doi erau superficiale, motiv pentru care acestia au fost pansati si apoi trimisi acasa. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din vina soferului camionului care nu a adaptat viteza la conditiile de trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS