14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident in fata Spitalului Militar din Craiova

Accident in fata Spitalului Militar din Craiova

O pensionara a ajuns ieri-dimineata in coma la spital dupa ce a fost lovita de un autoturism in zona trecerii de pietoni de la Spitalul Militar din Craiova.


Leonica Stefanescu, de 58 de ani, a incercat sa traverseze strada, moment in care a fost lovita in plin de un autoturism Dacia Break, condus de Pantelie Delibasa, de 65 de ani, din comuna doljeana Calarasi. Impactul a fost atit de violent incit femeia a fost azvirlita citiva metri pe asfalt, lovindu-se serios la cap. Victima, in stare de coma, a fost transportata citeva minute mai tirziu cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii s-au „luptat“ mai bine de o ora sa o readuca la viata. Pacienta a fost stabilizata in cele din urma si internata in Clinica de Terapie Intensiva.


Soferul implicat in accident sustine ca femeia a traversat strada in fuga la citiva metri de trecerea de pietoni. „Nu era pe trecerea de pietoni, ci mai departe. Oricum nu aveam mai mult de 40 de kilometri la ora, dar nu am vazut-o decit in ultima clipa pentru ca a tisnit in fata mea pe linga o masina care mi-a afectat vizibilitatea. Si mai era si ploaia“, s-a scuzat Pantelie Delibasa care, in momentul producerii accidentului se indrepta spre Complexul Comercial Banie, de unde intentiona sa ia marfa pentru magazinul sau din Calarasi. Politia a constatat ca accidentul s-a produs in imediata vecinatate a trecerii de pietoni, acolo unde conducatorii auto au obligatia sa incetineasca si sa circule cu mai multa atentie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS