13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFamilia si prietenii si-au luat adio de la Bogdan

Familia si prietenii si-au luat adio de la Bogdan

Bogdan Mihaescu, una dintre cele doua victime ale tragicului accident din noaptea de 23 august, a parcurs ieri ultimul drum insotit de cei dragi. Cuvintele pot descrie cu greu atmosfera apasatoare care se facea simtita printre persoanele strinse in fata casei lui Bogdan. Prieteni, colegi, vecini sau simpli cunoscuti asteptau tacuti plecarea cortegiului funerar spre cimitirul Ungureni. Toti aveau ochii inrositi de atita plins, toti vorbeau de soarta nedreapta pe care a avut-o acest baiat aflat abia la inceputul drumului sau in viata.


„Era un baiat tare bun. Mai rar copil de 19 ani asa cuminte si respectuos. Era linistit, un elev model, nu bea, nu fuma. Parintii l-au rugat sa ramina la studii in Statele Unite ale Americii, dar el a refuzat preferind sa vina acasa linga cei dragi“, a spus o vecina.


Vinovatul fara vina


Oamenii au discutat si despre cauza mortii lui Bogdan si a Feliciei.


„Este revoltator. Nimeni nu a luat nici o masura impotriva celor care se fac vinovati de moartea acestor doi tineri. Ieri- dimineata (joi – n.r.) au curatat asfaltul, dar acum citeva ore, cind treceam pe acolo, era la fel de murdar. Mergeti si peste o saptamina sau doua si veti vedea ca nimic nu se va schimba. Multi au dat vina pe lipsa de experienta la volan a lui Bogdan. Cred ca si un sofer care are permis de 25 de ani ar putea sa moara acolo. Si primaria ce face? Pe noi ne amendeaza daca nu ne facem curatenie in fata casei. Pe cei cu santierul de constructie de ce nu ii amendeaza nimeni? Sint altii care fac raliuri in fiecare noapte, de ei nu mai spune nimeni ca merg cu viteza. Politia nu ia nici o masura, iar in cazul acestui accident este mai simplu sa spui ca mortul este de vina“, a spus o persoana care venise sa-si ia adio de la Bogdan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU