16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTragedie in Isalnita

Tragedie in Isalnita

Doi copii au murit inecati intr-un canal unde se dusesera sa se scalde.


Marti, in jurul orei 13.00, pompierii din Craiova au fost anuntati ca Florin Zamfir, de noua ani, si Leonard Durac, de sase ani, ambii din Isalnita, s-au inecat in canalul de aductiune dintre Termocentrala numarul 1 Isalnita si barajul de pe riul Jiu.


Din primele cercetari ale politistilor din comuna s-a stabilit ca ambii copii intrasera in canal sa faca o baie si, din cauza curentilor puternici, au fost inghititi de apele involburate. Acestia au fost insotiti de inca un copil care a ramas pe mal si, cind a vazut ca baietii nu mai ies din apa, a anuntat parintii acestora.


De atunci, trupurile celor doi micuti sint cautate fara incetare de pompierii craioveni, dar fara nici un rezultat. Miercuri au fost cautati pina la lasarea intunericului, iar ieri dupa-amiaza inca nu fusesera gasiti.


Pentru o cautare eficienta ar fi nevoie de scafandri de la Severin, dar o interventie a acestora costa foarte mult. In lipsa banilor pentru plata scafandrilor se spera ca, zilele acestea, apele sa scoata la suprafata corpurile copiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS