10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj25 de case din Gorj au fost inundate

25 de case din Gorj au fost inundate

Ploile abundente cazute ieri- dimineata au inundat 25 de gospodarii din judetul Gorj. In satele Miluta si Mentii din Dos, din comuna Borascu, au fost inundate trei gospodarii si trei hectare de teren cultivat cu legume.


In localitatea Mentii din Dos, pe DJ 674 B, in punctul Gardareanu, soseaua a fost afectata pe o portiune de 100 de metri, insa circulatia nu a fost intrerupta. In comuna Alimpesti, au fost inundate zece gospodarii si 20 de hectare de teren insamintat cu diferite culturi. In Berlesti, pe Drumul Comunal 27A Coltesti-Albeni, scurgerile de pe versanti au antrenat terasamentul pe o portiune de aproximativ doi kilometri.


De asemenea, podul provizoriu de pe piriul Valea Scurtului, care se afla pe Drumul Comunal 27 Carbunesti-Piriul Viu, a fost avariat, circulatia intre satele Birzeiu si Scurtu fiind intrerupta.


Tot din cauza precipitatiilor, s-a reactivat alunecarea de teren din satul Lihulesti, care pune in pericol gospodaria familiei Ciungu. La Godinesti, au fost inundate 12 case si 50 de hectare de teren, iar drumul comunal a fost afectat pe o portiune de doi kilometri. Au mai avut de suferit drumurile comunale 123, in satul Chiliu, si 115, in satul Ratez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS