5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinora acrosata de un tractor la Cirlogani - Olt

Minora acrosata de un tractor la Cirlogani – Olt

O fata de 13 ani din comuna Cirlogani, judetul Olt, a ajuns la spital dupa ce a fost acrosata de un tractor care remorca o semanatoare. Madalina Cristina Diaconu statea in fata casei, la poarta, impreuna cu bunica si cu fratele sau. „Stateam chiar linga marginea drumului, cu spatele, si nu am observat ce autovehicule treceau. Vorbeam cu bunica si cu fratele meu. La un moment dat, am simtit ca sint lovita in spate, sint impinsa si apoi izbita intr-un pom aflat in fata mea, la vreo doi metri. M-am lovit de el si nu am mai putut sa ma ridic de jos. Am ajuns la spital“, a spus Madalina Diaconu.


Politistii care cerceteaza cazul spun ca soferul tractorului U 650, Claudiu Rosoga, de 17 ani, ar fi vrut sa faca o gluma, virind putin spre marginea drumului, dar, pentru ca acesta nu a putut stapini volanul utilajului, a accidentat-o pe minora. Victima a fost acrosata cu marginea semanatoarei atasata tractorului si internata ulterior la Spitalul Judetean din Slatina. Soferul care a gresit manevrele este nepotul unui consatean, Gheorghe Faurescu, proprietarul utilajului agricol.


Dupa ce a lovit-o pe fata, asa-zisul sofer a parasit locul accidentului. In prezent, el este cercetat pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si parasirea locului accidentului. Daca va fi gasit vinovat, tinarul risca sa petreaca la inchisoare ani buni. De asemenea, unchiului sau i s-a intocmit dosar penal pentru incredintarea si punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS