7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident pe motiv de sex la volan

Accident pe motiv de sex la volan

• Un tinar a intrat pe contrasens cu masina si a izbit frontal alt autovehicul • Soferul vinovat a pierdut controlul directiei, pentru ca facea amor cu o pustoaica de 17 ani


Un pustan, deocamdata neidentificat, a produs, ieri-dimineata, in Craiova, un grav accident rutier. Tinarul a pierdut controlul volanului, pentru ca facea amor cu partenera sa de drum in timp ce conducea. Sexul la volan nu i-a priit insa deoarece, fiind prea excitat, a ramas cu miinile intepenite pe volan, uitind sa vireze spre dreapta, pentru a urma soseaua.


Soferul a fugit in pielea goala


Un Renault Safrane, cu numarul 130-ZJ-31, inmatriculat in Franta, circula ieri-dimineata, in jurul orei 6.30 pe bulevardul Dacia, dinspre gara catre Craiovita Noua. Autoturismul a traversat intersectia cu strada Amaradiei, apoi, in dreptul benzinariei Lukoil, a virat brusc la stinga, a urcat pe scuarul lat de trei metri dintre cele doua sensuri de mers, a rupt un copac si a ajuns pe celalalt sens, unde a tamponat frontal un Volkswagen Passat, cu numarul de inmatriculare DJ-2457, condus regulamentar de Gino Denale, de 46 de ani. Cele doua masini, grav avariate in urma impactului deosebit de violent, au ricosat intr-un taxi Cielo, apoi intr-un pom de pe marginea strazii.


Conform declaratiilor martorilor oculari, citeva clipe mai tirziu, soferul autoturismului Renault a luat-o la fuga gol-golut, printre blocuri. A reusit sa-si piarda urma intr-o scara de bloc, nu inainte de a fi fugarit de o haita de ciini. Cam in acelasi timp, s-a deschis si usa din dreapta a Renaultului. O fetiscana de vreo 17 ani, si ea goala pusca, a coborit nauca din masina si a ramas in mijlocul strazii, sprijinita de fiarele intortocheate ale autoturismelor. Dupa vreo zece minute, cind si-a revenit din soc, a reintrat in masina, si-a adunat hainele, a coborit si s-a imbracat linistita, ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic. Atit ea, cit si soferul Volkswagenului au primit ingrijirile necesare de la cadrele medicale ale Ambulantei, chemata de un trecator. Imediat si-au facut aparitia si politistii de la Rutiera, care au inceput cercetarile, deviind pentru o vreme circulatia catre celalalt sens de mers.


„Nu stiu decit ca-l cheama Robert“


Prima intrebare pe care i-au pus-o politistii pustoaicei – Andreea C., de 17 ani, din Craiova – a fost: „Cine conducea masina?“. „Nu stiu decit ca-l cheama Robert“, a raspuns adolescenta. „Cum nu stii, ca doar faceati sex in momentul accidentului“, au insistat, contrariati, politistii. „Nu-i stiu numele de familie, ca-l cunosc de aseara“, a replicat pustoaica.


Ca un facut, dupa citeva minute, si-a facut aparitia la locul accidentului alta masina cu numere de Franta, din care a coborit alt pustan. „Ce cauti pe contrasens“, l-a intrebat un politist. „Am venit sa vad ce s-a intimplat cu Renaultul prietenului meu“, a raspuns tinerelul. „Cum il cheama?“, a intrebat un agent. Pustanul insa nu vrea sa spuna: „E cel mai bun prieten al meu, nu pot sa va spun“. Mare greseala pentru el, deoarece politistii au simtit ca duhnea a bautura si i-au pus fiola. Etilotestul a indicat 0,18 la mie, asa ca oamenii legii i-au retinut permisul pentru 90 de zile si i-au dat o amenda usturatoare. I-au luat si placutele cu numerele de inmatriculare de la masina, pentru a verifica de ce autoturismul nu este inmatriculat in România.


„Din primele cercetari a rezultat ca accidentul s-a produs din vina soferului Renaultului, care a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Deocamdata, nu am stabilit identitatea acestuia, dar avem indicii care ne vor conduce in scurt timp la identificarea lui“, a precizat inspectorul principal Mihnea Dragomirescu, ofiter in cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII