21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon vrea s-o rupa cu PSD-ul lui Calin

Solomon vrea s-o rupa cu PSD-ul lui Calin

• Solomon despre Calin: „Fara partid este un neica nimeni. Domnul Zero!“ • Calin despre Solomon: „Parerea lui. O sa ramina cu mine in barca, pentru ca asa ne sta bine. Impreuna“


Primarul Craiovei, Antonie Solomon, se gindeste serios sa o rupa cu PSD Dolj. Simbata, in cadrul conferintei judetene a partidului, Solomon a pierdut alegerile pentru sefia filialei in fata deputatului Ion Calin, obtinind 144 de voturi favorabile, fata de 196, cit a primit acesta din urma. Duminica a fost liniste. Ieri insa, Antonie Solomon a rabufnit, fiind deranjat nu de faptul ca a pierdut, ci de atitudinea presedintelui PSD, Adrian Nastase, care l-a contrazis in conferinta judeteana pe principalul sustinator al sau, ex-deputatul Neculai Grigoras, seful PSD Craiova.


„Nu sint inventia lui Iliescu si a lui Nastase. Ma mai gindesc, astept oferte. O sa ramin social-democrat, dar mai sint si alte partide social-democrate“ si „unii delegati s-au vindut pe o bere sau pe promisiuni“ au fost citeva dintre afirmatiile lui Solomon. De asemenea, primarul nu a fost de acord cu echipa de conducere stabilita de Calin, refuzind de altfel si un post de vicepresedinte al PSD Dolj, spunind apoi ca nu poate sa lucreze cu „gasca“ acestora, care transforma partidul intr-unul „de familie“. Cit despre Ion Calin, Solomon a afirmat: „A fost disperat sa fie presedinte de partid, pentru ca fara partid este un neica nimeni. Domnul Zero“.


„Parerea dumnealui, eu nu-i comentez declaratiile. Eu zic ca o sa ramina cu mine in barca, pentru ca asa ne sta bine. Impreuna“, a spus, la rindul sau, deputatul Ion Calin.


Neculai Grigoras se gindeste sa renunte la functie


Din cite se pare, Solomon este gata sa traga dupa el mai multi lideri locali. Cel mai aproape prin natura functiei este viceprimarul PSD Sorin Iordache, care a afirmat: „Ma mai gindesc. Este un grup destul de mare de nemultumiti. Si pe mine m-a deranjat atitudinea lui Adrian Nastase“.


Si presedintele PSD Craiova, Neculai Grigoras, a declarat ieri ca va reflecta doua-trei zile la ceea ce s-a intimplat simbata, la alegerile din PSD Dolj. „Nu contest rezultatul alegerilor, ci atitudinea pe care a avut-o presedintele Adrian Nastase. Ma mai gindesc ce fac, pentru ca nu pot sa fiu partas la ceva care n-are nimic comun cu democratia, cu statutul partidului. Este posibil sa-mi dau demisia din functie si sa ramin un simplu membru. Sa-i las pe altii sa ia deciziile“, a incheiat Grigoras.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS