3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSfirsit de saptamina insingerat pe arterele rutiere din Mehedinti

Sfirsit de saptamina insingerat pe arterele rutiere din Mehedinti

Pe arterele rutiere din Mehedinti, in weekendul trecut, neatentia in conducere, viteza si nerespectarea regulilor de circulatie au generat producerea a trei evenimente rutiere, care au avut ca urmare decesul si ranirea unor persoane. Simbata seara, pe una din ulitele comunei Ilovita, Sanducu Mariana Ileana, de 14 ani, a intrat cu bicicleta intr-un grup de persoane aflate pe partea carosabila, accidentind-o grav pe Iliuta Crina, de 74 de ani, pensionara din localitate, care a fost transportata la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, avind fracturi la membrul superior drept.

In aceeasi localitate si tot in aceeasi zi, Vasile Carbunaru, de 53 de ani, in timp ce conducea o autobasculanta Roman, cu numarul de inmatriculare CS-02-LVV, s-a angajat in depasirea unui biciclist, care la rindul lui depasea un autoturism stationat, fara a pastra o distanta laterala suficienta, acrosindu-l pe acesta cu partea laterala dreapta a autobasculantei.

In urma impactului, biciclistul Marinica Victor Prejneanu, de 37 de ani, din Ilovita a decedat pe loc. Viteza neadaptata a fost cauza producerii celui de-al treilea accident grav, care a avut loc duminica pe DE 70, unde Mihai Marian, de 41 de ani, din Craiova, conducatorul unei Dacii 1310 cu numarul de inmatriculare DJ-07-RRZ, intr-o curba nu a redus viteza de deplasare si, intrind in derapaj, a parasit partea carosabila, prabusindu-se de la o inaltime de cinci metri in piriul Husnita.

In urma accidentului, Zugravu Marius, Zugravu Liliana Roxana si conducatorul auto au suferit doar vatamari corporale usoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS