29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRepartizarea computerizata a suplinitorilor in invatamintul preuniversitar doljean

Repartizarea computerizata a suplinitorilor in invatamintul preuniversitar doljean

Cadrele didactice au dreptul sa suplineasca in invatamintul preuniversitar prin repartizare computerizata, care va avea loc in perioada 1-5 august. Dan Cristian Tacu, inspector cu evidenta si miscarea personalului didactic din cadrul ISJ Dolj, precizeaza ca participa candidatii care, la concursul national unic de ocupare a posturilor vacante (concursul de titularizare – n.r.) au obtinut note mai mari sau egale cu 5,00, la care se adauga candidatii din 2003, cu note mai mari sau egale cu 7,00, carora li s-a redus postul.

Cei care au obtinut note peste 7,00, la concursul din 2003, carora li s-a redus postul si au participat inclusiv la concursul din 2004, pot opta intre nota din 2003 si 2004.

In ceea ce priveste cea de-a IV-a etapa de repartizare necomputerizata a cadrelor didactice, Tacu spune ca aceasta se va face in sedinta publica, toate posturile fiind netitularizabile: „In aceasta categorie intra candidatii care au participat la concursul de titularizare din 15 iulie si au obtinut cel putin media 5,00, precum si cadrele didactice care au fost la concursul de competenta de anul trecut si au obtinut cel putin media 7,00, dar care nu au fost repartizati computerizat. Mai au dreptul inclusiv candidatii cu a doua specialitate, alta decit aceea la care au participat la concursul din acest an si au obtinut cel putin nota 5,00, repartizarea facindu-se in ordinea descrescatoare a notelor. De asemenea, urmeaza personalul didactic neparticipant la concurs din motive speciale (medicale – internare in spital, concediu medical ca urmare a spitalizarii), la care repartizarea se va face in ordinea descrescatoare a punctajului calculat potrivit metodologiei, personalul didactic in regim de plata cu ora si cumul, precum si candidatii care la concursul din 15 iulie au obtinut note sub 5,00“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS