11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal Dosar penal pentru Fasconal

Dosar penal pentru Fasconal

O farmacista din Craiova risca sa faca puscarie pentru ca a vindut medicamente psihotrope fara sa fie autorizata in acest sens de Ministerul Sanatatii

Politistii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Craiova au intocmit dosar penal pentru detinere si comercializare fara autorizatie a drogurilor de risc pentru craioveanca Valeria Dragomir, de 57 de ani, asistent de farmacie si asociat la farmacia SC FARMACO SRL, situata la parterul blocului 159 G din cartierul Craiovita Noua. Efectuind o descindere la aceasta farmacie, lucratorii CZCCOA au constatat ca farmacista Valeria Dragomir detinea, in vederea comercializarii, 680 de comprimate de Codamin, Extraveral si Fasconal, fara sa fie autorizata in acest sens. Medicamentele respective se elibereaza fara reteta, insa, fiind incluse in categoria stupefiantelor, pot fi detinute si comercializate numai de farmaciile special autorizate de Directia Generala Farmaceutica din cadrul Ministerului Sanatatii.

Cele 680 de comprimate cu continut stupefiant au fost confiscate de politisti, iar Valeria Dragomir este cercetata pentru detinerea si comercializarea drogurilor de risc, fapta prevazuta de art. 2 din Legea nr.143/2000 si pedepsita cu inchisoare de la trei la 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS