17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalI-a spart capul cu sapa

I-a spart capul cu sapa

Un gardian public a ajuns in stare grava la spital, dupa ce un minor l-a lovit, miercuri seara, cu o sapa in cap. Emil Becherescu, de 36 de ani, din Bailesti, a fost acostat pe strada, in jurul orei 21.30, de un individ care, fara prea multe vorbe, l-a lovit in cap cu o sapa. Potrivit anchetatorilor, ar fi fost vorba de un conflict spontan, izbucnit intre cei doi pe fondul consumului de alcool.

Victima a fost internata in Clinica de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Craiova, cu paralizie totala, traumatism cranio-cerebral, plaga contuza parieto-occipitala de 15 centimetri si fractura cominutiva fronto-parietala. Medicii sint rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale barbatului.

Politistii bailesteni au reusit sa-l identifice pe autorul agresiunii. Este vorba de Costel Ardeleanca, de 17 ani, din localitate. Minorul a fost retinut de politisti si prezentat Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj, cu propunerea de arestare preventiva, pentru vatamare corporala grava. Daca victima va deceda, Costel Ardeleanca va fi acuzat de omor deosebit de grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS