9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua accidente mortale in aceeasi noapte

Doua accidente mortale in aceeasi noapte

Primul accident a avut loc la ora 3.45, intre comunele Cosoveni si Leu. Petcov Zlatibor, de 47 de ani, din Timisoara, era la volanul Daciei 1310 cu numarul de inmatriculare TM-08-NON. Venea de la Bucuresti si mergea spre Timisoara, fiind insotit de Iosif Vultureanu, de 58 de ani, colegul lui de serviciu. Din cauza oboselii, conducatorul auto a adormit la volan, iar masina a parasit partea carosabila, izbindu-se frontal de un pom.

„Eram pe scaunul din dreapta soferului, amindoi purtam centurile de siguranta. Nu-mi amintesc mare lucru, din cauza socului, dar stiu ca soferul a atipit si a iesit cu masina de pe sosea. Am apucat doar sa-l intreb «Tibi, ce faci?», apoi nu mai stiu nimic. Cind mi-am revenit, l-am vazut legat in centura de siguranta si nu am habar ce s-a intimplat cu el“, povesteste Iosif Vultureanu de pe patul de spital, intrebind disperat: „Ce face prietenul meu? Cum se simte?“. Nu stia ca Petcov Zlatibor a decedat, in ciuda eforturilor disperate ale echipei SMURD de a-i salva viata. Din fericire pentru el, Vultureanu s-a ales doar cu un traumatism hemitoracic sting si cu o plaga taiata la cotul sting, fiind internat in Clinica de Chirurgie Toracica a Spitalului de Urgenta Craiova.

Un tir s-a urcat pe o caruta

Un alt accident mortal a avut loc la ora 4.50, pe raza localitatii doljene Maglavit. Aflat la volanul unui autotir, aradeanul Sorin Onita, de 36 de ani, a lovit din spate o caruta care era echipata corespunzator cu elementele reflectorizante prevazute de lege. Carutasul Marin Chilom, de 69 de ani, din Cetate, si-a pierdut viata in acest accident, petrecut din cauza neatentiei in conducere a soferului de tir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS