12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPROFESSIONAL CONSULTING s-a mutat in casa noua

PROFESSIONAL CONSULTING s-a mutat in casa noua

De curind, in Craiova, pe strada A.I Cuza, nr. 42, bloc 6A, et. 5, a fost inaugurat noul sediu al SC PROFESSIONAL CONSULTING.

Societatea are 15 specialisti in domeniul fiscal, contabil, financiar si juridic, experti contabili, auditori, cadre universitare, cu o experienta solida acumulata in perioada cit au lucrat ca inspectori si consilieri juridici in cadrul Fiscului.

Principala tinta a firmei consta in asigurarea clientilor – firme cu renume din Craiova si zona Olteniei (in curind societatea urmind sa isi deschida o filiala si in Bucuresti) – servicii de calitate si de un inalt profesionalism.

Sub deviza „Impozite minime intr-un cadru legal“, societatea propune clientilor sai cele mai avantajoase solutii pentru calculul cit mai corect al impozitelor si taxelor, din acest punct de vedere avind de cistigat atit clientul, prin faptul ca este bine pregatit in fata unui control fiscal, nemaifiind supus calculului unor penalitati si aplicarii unor amenzi, cit si organul fiscal, care are o sarcina mult mai usoara la un control in fata unor societati cu o contabilitate condusa corect si cu impozitele corect calculate.

In baza contractului de consultanta fiscala incheiat, consultantii se deplaseaza lunar la client pentru verificarea inchiderii conturilor si calculului impozitelor, dau solutii rapide la orice problema de natura fiscala si contabila, acorda asistenta de specialitate in cazul in care clientul este verificat de organele fiscale, furnizeaza informatii de ultima ora cu privire la modificarile legislative, acorda asistenta la intocmirea declaratiilor de impozite si taxe, in materia aplicarii conventiilor de evitare a dublei impuneri si a standardelor internationale de contabilitate.

De asemenea, societatea presteaza servicii complete de conducere a evidentei contabile pentru agentii economici, efectueaza servicii de audit financiar, expertize contabile, certificari de bilant, fuziuni, divizari si analize economico-financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS