6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVioluri in serie la Apele Vii- Dolj

Violuri in serie la Apele Vii- Dolj

Doua violuri petrecute la jumatatea saptaminii trecute au zguduit comuna doljeana Apele Vii. Satenii isi fac cruce spunind ca niciodata n-au mai auzit de o asemenea cruzime si de pacate atit de mari la ei in comuna.

Viol la marginea padurii

Primul viol a avut loc joi, intr-o padure din comuna Celaru. Stefania M., de 27 de ani, oligofrena de gradul II, plecase la padurea din comuna vecina sa adune vreascuri pentru foc. Pe drumul de la marginea padurii au trecut doi consateni – Enache Nicu Arnautu, de 19 ani, si Ion Florea, de 27 de ani, care plecasera impreuna sa faca rost de un tractor pentru a ara gradina lui Arnautu. Vazind-o pe Stefania printre copaci, cei doi au acostat-o, apoi, prin amenintari si profitind de neputinta victimei de a se apara, au intretinut raporturi sexuale cu aceasta. Satisfacuti, cei doi violatori au plecat apoi la treburile lor. Victima impreuna cu mama ei au mers la postul de politie din comuna pentru a sesiza cele intimplate. In baza probelor administrate de politisti, procurorii craioveni au dispus vineri retinerea celor doi faptuitori, pe care i-au prezentat Judecatoriei Craiova cu propunere de arestare preventiva. Instanta a emis mandate de arestare de cite 28 de zile pe numele violatorilor. Pentru savirsirea infractiunii de viol in forma calificata, acestia risca pina la 15 ani de inchisoare.

Ionel risca ani grei de detentie

A doua zi, politistii din Apele Vii au avut de- a face cu inca un violator. Un batrin din comuna i-a sesizat pe politisti ca sotia sa, de 53 de ani, a fost victima unui viol. Politistii l-au identificat pe autorul faptei, care este Ionel Gitan, de 32 de ani, din aceeasi comuna. In timpul cercetarilor, respectivul l-a luat pe „nu“ in brate si nu i-a mai dat drumul. Gitan a fost totusi prezentat Judecatoriei Craiova, cu propunerea de arestare preventiva, sub acuzatia de viol.

In baza probelor administrate de politisti, instanta a emis si pe numele acestuia un mandat de arestare, pe o perioada de 29 de zile. La fel ca si consatenii sai, Ionel Gitan risca ani grei de detentie, in situatia in care va fi gasit vinovat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS