15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPensionarul Glodu si-a vizitat rivalul cu cutitul in mina

Pensionarul Glodu si-a vizitat rivalul cu cutitul in mina

Batrinul credea ca-si prinde amanta in patul altuia

Un pensionar de 68 de ani din Craiova a fost trimis in judecata, zilele trecute, de Parchetul Judecatoriei Craiova, sub acuzatiile de violare de domiciliu si port ilegal de arma alba. Batrinul s-a ales cu dosar penal din cauza geloziei, dupa ce a intrat in casa unui barbat cu care credea ca il insala amanta.

Zarva mare la blocul 16

Traian Glodu, de 68 de ani, a facut scandal in seara de 2 februarie, in blocul 16 din cartierul Craiovita Noua. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dus la usa locuintei lui Paul Chiru, strigind ca vrea sa stea de vorba cu Tereza Soare, amanta batrinului, care era in vizita la Chiru.

Una dintre locatarele blocului a tras o spaima sora cu moartea pentru ca a avut curiozitatea sa afle cine a produs toata larma de pe casa scarilor. Dupa ce a deschis usa garsonierei sale sa vada ce se intimpla, Georgeta Dragusin s-a ales cu un noian de injuraturi si amenintari din partea lui Glodu. Ca si cind n-ar fi fost suficient, batrinul a sarit la femeie si i-a taiat cu cutitul pe care-l avea in mina o bucata din puloverul cu care era imbracata. Georgeta Dragusin a fugit, iar pensionarul furios s-a indreptat catre usa garsonierei lui Chiru, a patruns in casa si a inceput sa-i ameninte cu cutitul pe amanta sa si pe proprietarul locuintei, ba – pentru a fi mai convingator – le-a si aplicat citeva lovituri cu plaselele. I-au trecut nervii in momentul in care Tereza Soare a fost de acord sa-l urmeze la ea acasa.

Scandalul nu s-a incheiat aici. A doua zi dimineata, Traian Glodu a revenit la domiciliul lui Paul Chiru, a intrat in locuinta acestuia si i-a fluturat proprietarului cutitul pe sub nas. De aceasta data, Chiru a reusit sa-l scoata cu forta din garsoniera, apoi a chemat politia. Acuzat de violare de domiciliu si port ilegal al cutitului – gasit asupra sa la perchezitia corporala -, politistii i-au intocmit dosar penal, iar procurorii au dispus trimiterea acestuia in fata instantei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS