14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMatiz rasturnat pe Calea Bucuresti

Matiz rasturnat pe Calea Bucuresti

Sapte persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier petrecut in noaptea de vineri spre simbata, pe bulevardul Calea Bucuresti din Craiova, in apropiere de podul de la Electroputere.

In jurul orei 23.30, un taxi Matiz, cu numarul de inmatriculare DJ-23-MNM, condus de Claudiu Ghita, de 34 de ani, se indrepta spre centru cu doi clienti. La un moment dat, autoturismul a fost lovit din spate de un Cielo, la volanul caruia se afla Andrei Tudor, de 19 ani, din Craiova. In urma impactului, Matizul s-a rasturnat, ocupantii celor doua autoturisme fiind raniti. Acestia au fost transportati pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova. Trei dintre raniti, Sorin Barbulescu, Constantin Sticlaru si Ioan B., toti din Craiova, au ramas internati cu leziuni toracice.

„In jurul orei 23.50, am fost sesizati de Spitalul de Urgenta in legatura cu accidentul respectiv. Din primele cercetari s-a stabilit ca vina apartine soferului autoturismului Cielo, care n-a pastrat distanta de siguranta fata de autoturismul Matiz aflat in fata sa. Soferului i s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala“, a declarat inspectorul principal Ionel S., seful Biroului Politiei Rutiere Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS