14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedintenii au avut Sarbatori agitate

Mehedintenii au avut Sarbatori agitate

Sarbatorile Pascale au fost agitate in Mehedinti. In noaptea de Inviere, in jurul orei 3.30, Daniel Trupes, de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin, a agresat doi gardieni publici si a adus injurii acestora si organelor de politie, in timp ce era condus spre sediul politiei de la o discoteca, unde participase la o altercatie. Celui in cauza i-au fost intocmite acte premergatoare pentru savirsirea infractiunii de ultraj, Parchetul de pe linga Judecatoria Drobeta Turnu Severin dispunind masura de a nu parasi tara.

Tot in aceeasi zi, dar in jurul orei 16.00, cadrele DEPIR au fost sesizate ca mai multe persoane erau implicate intr-un scandal pe strada Independentii, la intersectia cu strada Alion. Cadrele DEPIR au imobilizat si retinut sase barbati, cu virste cuprinse intre 28 si 46 de ani. Lui Titu Bundea, de 46 de ani, din comuna Bilvanesti, i-au fost intocmite acte premergatoare pentru savirsirea infractiunii de port fara drept al unei sabii, acesta fiind initiatorul scandalului.

Politistii din comuna Sisesti au fost sesizati luni dimineata ca Vasile Murgu, de 59 de ani, a fost batut de Ion Graure, de 30 de ani, din aceeasi localitate, provocindu-i leziuni si traumatisme care au necesitat internarea in spital. La fata locului s-a deplasat echipa operativa a IJP Mehedinti. Lui Ion Graure i-au fost intocmite acte premergatoare pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala, urmind ca, dupa examinarea medico-legala, sa fie dispusa si solutia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS