13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJandarmii bucuresteni, atacati cu toporul de un strehaian

Jandarmii bucuresteni, atacati cu toporul de un strehaian

Un mehedintean din Strehaia a atacat cu toporul un echipaj de jandarmi din Bucuresti.

Luni dupa-amiaza, in jurul orei 18.00, echipajul de ordine publica din cadrul Sectiei 2 Jandarmi Bucuresti, aflindu-se in misiune, a fost sesizat de locatarii blocului nr.10, situat pe strada Vasile Stolnicul, din Capitala, ca linistea publica este grav tulburata de un cetatean care, fiind inarmat cu un topor, ameninta locatarii si a distrus usa unui apartament.

Deplasindu-se la fata locului, jandarmii din cadrul Brigazii Speciale de Interventie au fost intimpinati de o persoana recalcitranta ce adresa injurii si ameninta, avind asupra sa un cutit si un topor. Individul a lovit cu toporul in directia ofiterului care comanda echipajul de jandarmi, dar militarul s-a ferit si a parat lovitura, nefiind ranit.

Agresorul a fost imobilizat si dus la Sectia 2 Jandarmi, unde a fost identificat. Acesta este Marian Ilcau, de 46 de ani, din orasul Strehaia, judetul Mehedinti. Respectivul a fost condus la sediul Parchetului Tribunalului Bucuresti pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savirsirii infractiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea linistii publice, asa cum se mentioneaza intr-un comunicat al Brigazii Speciale de Interventie „Vlad Tepes“ a jandarmeriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS