15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBataie ca-n filme intr-un bar din Dragasani

Bataie ca-n filme intr-un bar din Dragasani

Un tinar din localitatea vilceana Dragasani a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa o bataie ca-n filme petrecuta in noaptea de miercuri spre joi intr-un bar din localitate. Ion Mihai Vasile, de 24 de ani, a intrat in localul cu pricina impreuna cu un prieten, Claudiu Balan, de 16 ani. Dupa ce a consumat mai multe halbe de bere, in jurul orei unu, Mihai s-a dus la WC, insa toaleta era ocupata de un alt client al barului, Eugen Cucu. Suparat ca a fost deranjat, individul s-a razbunat pe Mihai Vasile, lovindu-l cu o sticla in cap. Imediat au sarit la bataie cinci sustinatori ai lui Eugen.

„L-au apucat de miini si de picioare pe prietenul meu, Claudiu, si l-au aruncat afara in zapada. Apoi au vrut sa ma loveasca, dar m-am ascuns sub o masa. Atunci ei s-au apucat sa intoarca mesele si scaunele. Pina la urma am reusit sa ma strecor afara. Am mers asa vreo 20 de metri, dupa care mi-am pierdut cunostinta“, a povestit Mihai Vasile.

Tinarul a fost gasit in strada de doi prieteni care au anuntat salvarea. Barbatul se afla acum internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral mediu si comotie cerebrala in Spitalul de Urgenta Craiova.

Dupa ce a scapat de agresori, Claudiu Balan s-a dus la sectia de politie. Oamenii legii au ajuns insa in local dupa consumarea faptelor. In urma sesizarii facute de rudele lui Mihai Vasile, politistii au inceput anchetarea cazului, urmind ca in functie de concluziile medico-legale sa fie dispuse masurile corespunzatoare impotriva agresorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS