16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTaximetrist lovit de un Volvo

Taximetrist lovit de un Volvo

Un grav accident de circulatie a avut loc ieri, in jurul orei 13.00, la intersectia strazilor Bujorului si Alexandru Macedonski, din Craiova. Soferul unui Volvo 440, cu numarul de inmatriculare HD-05-VGU, a lovit un taxi ROMNICON, care nu i-a acordat prioritate.

„Taximetristul avea stop, dar n-a oprit sa se asigure si a aparut brusc in fata mea. L-am lovit in plin. Imi pare rau, dar n-am avut ce sa fac. El e de vina pentru ca era obligat sa-mi dea prioritate“, a declarat craioveanul Florin Fulga, de 29 de ani, soferul de pe Volvo.

In taxi, un Tico alb cu numarul de inmatriculare DJ-18-DAC, condus de Mircea Diaconu, de 50 de ani, din Craiova, erau trei pasagere. Cele trei fete nu au fost ranite. Soferul de pe Tico a fost grav ranit, piciorul sting fiindu-i prins de usa care s-a deformat. Transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, Mircea Diaconu a fost internat in Clinica de Ortopedie, piciorul fiindu-i pus in ghips.

La o jumatate de ora de la producerea accidentului, Politia Rutiera nu venise inca la fata locului. Masinile care treceau prin zona erau obligate sa ocoleasca autoturismele implicate in accident, a caror pozitie nu trebuia schimbata pina la sosirea politistilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS