21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBatut din cauza unui sac cu cartofi

Batut din cauza unui sac cu cartofi

Ion Rusu, de 54 de ani, din comuna doljeana Botosesti-Paia, a intrat duminica seara cu un prieten intr-un bar din localitate. Dupa ce au consumat impreuna mai multe pahare de bauturi alcoolice, cei doi au parasit localul, indreptindu-se spre casa. Pe drum, Rusu a vazut ca un barbat descarca mai multi saci cu cartofi dintr-o masina si, mai in gluma, mai in serios, i-a zis: „De ce furi, ma?“. Apoi si-a continuat drumul. Dupa citeva zeci de metri insa, Ion Rusu s-a trezit fata in fata cu barbatul pe care-l apostrofase. Fara sa mai stea pe ginduri, acesta l-a lovit cu un levier in cap, apoi a disparut.

Ion Rusu si-a recapatat cunostinta dupa citeva ore, pe un pat din Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova, unde fusese internat cu un sever traumatism cranio-cerebral acut deschis. Barbatul crede ca, daca si-ar fi ascultat soacra si sotia, care il sfatuisera sa nu plece din casa, nimic din toate acestea nu s-ar fi intimplat: „De gura femeilor nu m-am miscat din casa toata saptamina si cum iesii la un paharel cu un prieten, se intimpla nenorocirea. Parca fusei blestemat“.

Politia a inceput cercetarile, in vederea identificarii agresorului, urmind ca, in functie de concluziile medico-legale, sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS