21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOrdin de la Cozminca: Doamne, miluieste Constitutia!

Ordin de la Cozminca: Doamne, miluieste Constitutia!

Cuprins de adinci framintari din cauza dezinteresului general al romanilor fata de referendum, tatucul prefectilor, Octav Cozminca, a dat alarma rosie.

El a convocat ieri- dimineata toata suflarea partidului de guvernamint intr-o videoconferinta tinuta la sediile prefecturilor. Cozminca le-a cerut capilor PSD s-o ia din biserica in biserica si sa le transmita preotilor sa predice despre necesitatea votarii Constitutiei. Si ucenicii sai au luat drumul bisericilor doljene pentru a duce mesajul invatatorului lor. Deodata, slujbele de ieri-dimineata au capatat conotatii europene. Dupa incheierea acestora, in aceeasi atmosfera incarcata de evlavie duhovniceasca, slujitorii Bisericii au vorbit enoriasilor despre insemnatatea votului pentru o „Constitutie europeana“.

In Craiova, acest lucru s-a intimplat la toate bisericile. Credinciosii pare ca n-au prea fost miscati de cuvintul de duh al popilor. De la slujbe, ei au plecat tot la treburile lor, nu la urne. Cel putin asta spun statisticile, care aratau ca la ora 12.00, in Craiova, prezenta la vot depasea cu putin 20%. Oricum, mai bine decit in Calafat, unde, la aceeasi ora, trecusera pe la urne 11% din cei aflati pe liste. Cozminca se pare ca a gresit undeva cind a rostit „Doamne, miluieste Constitutia“ sau poate cind s-a inchinat. Cert este ca socoteala de la Palat nu s-a potrivit cu cea din Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS