17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAfisele pentru referendum - tiparite la tipografia lui Mischie

Afisele pentru referendum – tiparite la tipografia lui Mischie

• „O parte dintre afise le vom tipari pe banii mei, o parte pe banii partidului“, a spus Nicolae Mischie in conferinta de presa a PSD • In Gorj, vor fi organizate adunari pentru popularizarea noilor modificari aduse Constitutiei din 1991

Afisele pentru referendumul din 19 octombrie, cind cetatenii vor vota pro sau contra modificarilor aduse Constitutiei, vor fi tiparite la Tipografia SC SANDANIC, care apartine lui Nicolae Mischie. De cind a inceput sa deruleze afacerea in care a investit aproape 60.000 de euro, fonduri nerambursabile PHARE, Nicolae Mischie nu a ratat nici un prijel de a culege roadele realizarii sale. Dupa ce a tinut o scurta prelegere despre importanta Constitutiei, Nicolae Mischie a spus ieri, in conferinta de presa a partidului, ca persoanele care nu se vor prezenta la urne sau vor vota contra Constitutiei vor trada idealurile Revolutiei din 1989. Mischie a precizat ca pe 19 octombrie nu vor avea loc alegeri locale, parlamentare sau prezidentiale si ca pe afisele din care a tiparit citeva zeci nu este scris numele lui Mischie, ci un indemn adresat cetatenilor care trebuie sa voteze in favoarea unei „Constitutii europene“.

Un baron generos

Seful PSD Gorj a anuntat ca pina la referendum vor fi organizate in judet adunari populare pentru informarea cetatenilor. Acestea vor avea loc la Tirgu Jiu, Motru, Tirgu Carbunesti, Novaci, dar si in comune, unde echipe ale partidului vor fi trimise sa vorbeasca despre modificarile aduse Constitutiei din 1991. „Ne vom deplasa in comune pentru a face cunoscuta Constitutia. Vom trimite echipe in teren la adunari populare. Vom organiza si adunari ale studentilor, unde juristi de marca vor populariza prin mijloace de propaganda «Da pentru Europa, Da pentru Constitutie!». Pe afisele respective nu scrie Nicolae Mischie. Astea-s facute la tipografia mea. Tipografia mea nu va lua bani, va da. Afise pe banii mei pentru judet. Pina acum m-ati criticat ca sint baron… Duminica, la intilnirea primarilor si a consilierilor PSD, am vrut sa ma duc in costum popular, ca eu sint taran, nu baron… O parte dintre afise le vom tipari pe banii mei, o parte pe banii partidului“, a declarat seful pesedistilor gorjeni. Tipografia lui Mischie a tiparit pina in prezent, pe bani publici, documente, formulare si tipizate pentru mai multe institutii din Gorj si din tara, printre care Inspectoratul Scolar Judetean, Inspectoratul pentru Persoane cu Handicap, Grupul Judetean de Pompieri, citeva spitale din judet si Spitalul Fundeni, al carui director economic este deputatul de Gorj, Bebe Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS