12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBatut mar de vinzatorul de piersici

Batut mar de vinzatorul de piersici

Nicolae Ungureanu, de 35 de ani, din Tirgu Jiu, a plecat luni la cumparaturi in Piata Centrala. Omul s-a oprit la un vinzator de fructe si a cerut un kilogram de piersice.

A platit 15.000 de lei, insa a facut greseala sa se uite in plasa sa vada ce a primit. Acolo erau numai fructe necoapte sau storcite. Ungureanu a indraznit sa il intrebe de vinzatorul Radu Aron, angajat al SC BIGIS SRL, ce-i cu fructele acelea pentru porci, insa a si fost luat de git. „Am inteles ca i-a mai dat si restul necorespunzator.

Cind vinzatorul a vazut ca clientul sau este nemultumit, a trecut din spatele mesei in fata si l-a luat la bataie. I-a rupt si camasa de pe el“, a spus Gina Gramada inspector in cadrul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC). Nicolae Ungureanu a reclamat la OJPC cele intimplate, dar si la politie, unde a depus o plingere. Pentru a-l prinde pe comerciantul bataus, inspectorii OJPC au mers ieri in piata si au cumparat un kilogram de piersice de la Radu Aron.

La cintarul de proba, a fost descoperita o diferenta de 40 de grame. Imediat, vinzatorul a fost luat la intrebari, insa acesta, in momentul in care a vazut ca este incoltit, a rupt-o la sanatoasa, abandonindu-si marfa si banii pe masa. „Noi am facut o sesizare la politie, in vederea intocmirii unui dosar penal pentru inselaciune. Barbatul mai fusese condamnat pentru furt si mai avea un dosar“, a precizat Ion Tudor , seful OJPC Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS