16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTragedie la Isalnita

Tragedie la Isalnita

O persoana a decedat si alta a fost ranita grav intr-un accident rutier petrecut vineri seara pe raza localitatii Isalnita.

In timp ce se deplasa spre Filiasi, autoturismul de teren Aro 10 condus de Ovidiu Gurgui, de 32 de ani, din localitate, a fost acrosat violent din spate de un camion condus de Dumitru Troanca.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat la citeva zeci de metri de locul accidentului, iar pasagerul din spate, Mircea Minel Armeanu, de 43 de ani, din Isalnita, a decedat pe loc, fiind gasit de echipa de interventie pe marginea drumului, in canalul de colectare. Ocupantul locului din dreapta soferului, Ionel Malaescu, de 35 de ani, din Isalnita, a suferit leziuni grave, fiind internat in Spitalul de Urgenta din Craiova cu diagnosticul traumatism cranio-facial, contuzie coloana cervicala, contuzii la nivelul membrelor inferioare. Potrivit cadrelor medicale din Clinica de chirurgie toracica, ranitul si-a recapatat cunostinta si este in afara oricarui pericol.

„Soferul nostru oprise sa bage masina in stinga, pe drumul care duce spre canalul de apa, cind am auzit bufnitura. Dupa aceea stiu ca m-am trezit la spital“, a spus Ionel Malaescu.

Soferii celor doua masini implicate in accident au scapat fara zgirieturi.

Din primele cercetari efectuate de lucratorii Politiei Rutiere Craiova, accidentul s-a produs din cauza neglijentei soferului autoturismului Aro, care a virat la stinga fara sa semnalizeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS