10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn localnic din satul Bucureasa si-a cumparat un leu

Un localnic din satul Bucureasa si-a cumparat un leu

Mindria satenilor din Bucureasa-Gorj este, de citeva zile, un pui de leu. Animalul are sapte luni si a fost botezat de catre stapini Simba, asa cum o chema pe mama sa.

Proprietarul leului este Alexandru Lupulescu, patronul unui abator din localitate. Barbatul a cumparat puiul de leu din Bucuresti, la rugamintile copiilor sai, care isi doreau foarte mult un astfel de animal. Simba, care cintareste 25 de kilograme si este cam cit un ciine-lup, a devenit o atractie a satului Bucureasa. Vecinii lui Alexandru Lupulescu sint foarte incintati ca au un leu in comuna, comparind animalul cu o pisica mai mare. Aceasta datorita blindetii de care da dovada Simba.

„Au venit si vecinii si l-au vazut. Deocamdata, il tinem intr-o magazie, la caldura, si nu il scoatem. Este foarte blind. Atunci cind va creste, ii vom amenaja un spatiu confortabil. Eu sint hotarit sa il tinem“. Spre deosebire de Alexandru Lupulescu, sotia acestuia a spus ca, atunci cind animalul va avea un an, va incerca sa-l dea unei gradini zoologice. Cei care vor hotari unde va sta Simba vor fi, probabil, copiii familiei Lupulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS