8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasina RAR, implicata intr-un accident

Masina RAR, implicata intr-un accident

Un grav accident de circulatie a avut loc luni seara pe raza comunei Galicea Mare. Un autoturism marca Ford Courier, condus de Daniel Bucur, apartinind Registrului Auto Roman (RAR), din cauza neadaptarii vitezei, a derapat si s-a izbit violent de un stilp aflat pe marginea soselei. In urma impactului, ocupantul locului din dreapta, Octavian Predoica, a fost grav ranit. El a fost transportat de urgenta la Spitalul Bailesti pentru a primi ingrijirile necesare.

Cei doi pasageri ai autoturismului sint angajati ai RAR Craiova si se intorceau dintr-o misiune de la Calafat, unde efectuasera un control la autoturismele din trafic.

Dorin Manciu, directorul regional al RAR, exclude posibilitatea unei defectiuni a autoturismului: „Inainte de a pleca pe traseu, toate autoturismele noastre sint verificate tehnic. Masina era donata din Olanda si era dotata cu un minilaborator de verificare a autoturismelor“.

Colegii victimelor au constatat la locul accidentului ca trecatorii „binevoitori“ au furat bateria de pe masina avariata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS