16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 2003

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Noul an va fi pentru nativii Berbeci unul plin de provocari si impliniri. Puterea de concentrare va fi maxima in jurul datei de 22 februarie, asa ca, daca vreti sa faceti un progres in viata sociala, este bine sa actionati dupa aceasta data. Primavara iti va scoate la iveala toate calitatile: ambitia, optimismul, perseverenta. Bazeaza-te pe instinct dupa ce treci de 6 iunie.

Dupa ce treci de iulie te vor astepta doua luni dificile, pline de situatii stresante si de emotii. Vei reusi sa treci cu bine de toate situatiile neprevazute si neplacute, dar spre sfirsitul lunii august vor incepe sa apara si primele semne de oboseala. In ultimul trimestru al anului este bine sa te lasi in voia imaginatiei. Evenimentele ivite in jurul datei de 23 noiembrie te vor face sa simti ca ai pierdut trenul, dar cineva va sari sa te salveze. Nu te incapatina la sfirsit de an si nu incerca sa faci intr-o luna ce n-ai reusit intr-un an. Esti un simplu Berbec si nu poti muta muntii din loc. Asa ca dedica luna decembrie odihnei. Este bine sa te pregatesti pentru venirea unui nou an.

In cariera, deciziile cruciale sint luate la finele lunii septembrie. Daca ai incredere in fortele proprii, dar si in persoanele cu care ai decis sa faci afaceri, in 2004 vei fi cu siguranta un Berbec cu o cariera demna de invidiat.

In dragoste, dupa un inceput de an plin de neimpliniri si de frustrari, nostalgia vechilor iubiri va trezi romantismul din tine. In rest… vor fi si zile senine, dar nici tunetele si fulgerele nu vor lipsi.

Taur 21 aprilie – 21 mai

Mergi cu fruntea sus. Toate obstacolele din drumul tau au fost inlaturate. Se mai arata pe alocuri unele capcane, dar daca esti atent si plin de optimism treci cu usurinta peste ele. Dupa 22 februarie, vei simti dorinta sa lupti si mai mult cu lumea si sa te ridici atit pe plan spiritual, cit si pe cel material.

In aprilie vei reusi sa faci foarte multe cunostinte si sa legi noi prietenii de durata. Nu uita insa ca nu esti detinatorul adevarului absolut si, atunci cind un prieten te trage de mineca, nu o face din gelozie, ci pentru ca undeva s-a strecurat o greseala. Tu ai facut o greseala.

Dupa 24 septembrie, puterile cosmice se intorc pentru a scoate la lumina calitatile tale venusiene printre care dragostea si placerea. Cistigurile viitoare sint legate de activitatea din trecut. Pina la jumatatea lui noiembrie vei scapa de monotonie.

In cariera, inca de la inceputul anului, vei incerca sa fii un model si sa multumesti pe toata lumea. Esti plin de energie si asta te va ajuta sa-ti atingi scopurile. Nu uita insa ca nu poti sa multumesti pe toata lumea, iar daca nemultumitul este seful… i-ati adio de la avansare!

In dragoste nu vei avea foarte mult de suferit, desi exista tendinta de ati schimba cam des partenerii.

Gemeni 22 mai – 21 iunie

Ai pasit cu stingul in noul an, dar asta nu trebuie sa te deprime. Din contra, orice lucru neplacut te poate face mai puternic. Pina la sfirsitul lunii februarie vei sti exact ce drum trebuie urmat.

In primavara faci curatenie in sentimente, ginduri si prieteni. Dai la o parte ce nu este folositor si te gindesti la un nou inceput, dupa 3 aprilie avind parte numai de experiente noi. Cind Soarele isi face intrarea in zodia ta, influenta lui va aduce pasiune si rationament, succese si multa fericire in perioada ce va urma.

Spre sfirsitul lunii iunie deciziile pe care le iei sint bazate pe presupuneri. Acest sistem functioneaza atita timp cit cei din jur sint de acord cu el. Dupa 24 septembrie, vei incepe sa te simti cu adevarat bine in propria piele. Vei vedea totul roz si ii vei considera pe toti cei din jurul tau prieteni, chiar daca acestia nu sint tocmai de acceasi parere.

Pe plan profesional te gindesti la o scurta pauza, chiar daca nu esti convins ca este perioada cea mai potrivita. Indiferent de decizia pe care o vei lua, te poti baza pe sprijinul celor din jur. Vei gasi in sfirsit cheia fericirii: comunicarea. Atita timp cit intre tine si partenerul de viata nu exista secrete, lucrurile vor merge foarte bine.

Rac 22 iunie – 23 iulie

Debut de an inedit. Iti place sa-i surprinzi pe cei din jur cu actiunile tale. Dupa 22 ianurie vei descoperi ca este foarte bine sa-ti asculti instinctul. Toata luna februarie vei simti ochii celor din jur indreptati catre tine. Totul este sa nu te lasi cuprins de panica. In aprilie se ivesc o serie de oportunitati care te vor ajuta sa depasesti cu bine o situatie dificila. Luna iulie este dedicata vacantelor. Esti pregatit pentru distractie. Nu uita insa ca atunci cind toate lucrurile par senine, se mai iveste si cite un nor sau, in cazul tau, un rival hotarit sa iti ia locul. Acum, intrat intr-o noua competitie, dupa jumatatea lunii octombrie vei atinge in sfirsit un nou nivel de maturitate. Nu vei mai privi toate lucrurile ca pe o joaca. In cariera vei invata ca a darui poate sa-ti ofere satisfactii atita timp cit nu este vorba de bunuri materiale.

In dragoste, dupa ce o intimplare cu miros de infidelitate iti va sifona putin sentimentele, lucrurile se vor imbunatati.

Leu 24 iulie – 23 august

Nimic nou la orizont. Cel putin pentru inceputul de an. Daca eviti sa-ti indeplinesti indatoririle consecintele nu vor intirzia sa apara si vei avea o iarna destul de incarcata. Pina la sfirsitul lunii aprilie ti se vor intimpla multe lucruri placute, iar in jurul datei de 15 mai cineva iti reaminteste de ce viata trebuie traita la maxim. Esti din nou pe picioarele tale cind Soarele intra in Leu. Viata devine din nou o petrecere. Dupa 29 iulie pina pe 26 septembrie, viata ta va fi si mai intensa decit pina acum.

Echinoctiul de toamna iti ofera o noua portie de energie. Pina la sfirsitul lui octombrie, impulsul spiritual te va conduce departe de lumea reala si de grijile zilnice. In cariera, toate oportunitatile iti surid. Vitalitatea si energia de care dai dovada vor fi apreciate de sefii tai, asa ca, daca nu se lasa cu o promovare, poate cu o marire de salariu. In dragoste, esti destul de intelept pentru a face pe cineva fericit.

Fecioara 24 august – 23 septembrie

Un debut in forta pentru toti nativii. Si asta pentru ca esti destul de motivat sa actionezi. Oportunitati se vor ivi la sfirsitul lunii februarie, dupa care va urma o perioada plina de tentatii pe toate planurile vietii tale. Ai grija insa ca exuberanta sa nu te determine sa iei vreo decizie pripita!

Prima luna de primavara nu va fi deloc usoara. Ambitiile, dar si frica sint prezent in viata ta. Optimismul altora te va intimida. Vei petrece a doua jumatate a primului semestru incercind sa te mentii pe linia de plutire. Din fericire, esti un inotator destul de bun.

Anul tau se imbunatateste vizibil la solstitiul de vara, cind oamenii au incredere in ei si incep sa se simta bine impreuna cu tine. Catre sfirsitul lunii septembrie este timpul sa inveti sa distingi intre o hotarire proasta si una buna.

In cariera, daca nu reusesti sa rezolvi toate problemele, incearca macar sa le monitorizezi si sa le analizezi. In relatia de cuplu nu uita ca gesturile marunte conteaza mai mult decit citeva ore de pasiune.

Balanta 24 septembrie – 23 octombrie

O data cu schimbarea anului, Balantele isi vor schimba si deviza de viata. De la „Impreuna acum“ vor trece rapid la „Pe cont propriu“. Pina pe 22 februarie esti gata sa-ti gasesti si sa-ti definesti puterea. Continui astfel sa te opui intregii lumi. Situatia asta va dura pina in martie cind obiceiurile ti se vor schimba. Atmosfera primavarateca te va umple de bunatate si de optimism, si, asa cum era de asteptat, iti vei relua vechea deviza. Totusi, ai acumulat destula putere incit sa-i faci pe cei din jur sa se teama putin de tine. Acest lucru il vei observa in cursul verii, cind va trebui sa iei o decizie importanta. Este un an bun, in care vei avea parte de multe impliniri si de putine neplaceri In cariera, experienta cistigata de-a lungul timpului te poate avansa in cariera la mijlocul lunii mai.

In dragoste este pentru prima data cind hotarasti sa renunti la confort in favoarea romantismului.

Scorpion 24 octombrie – 23 noiembrie

Pentru o persoana careia ii place sa traiasca pe muchie de cutit, debutul anului va fi destul de calm. Timp de citeva saptamini, singura ta dorinta este sa-ti indeplinesti indatoririle. Te plictisesti repede de atita docilitate si in februarie te umpli de efervescenta. In primavara, unii isi vor da seama in sfirsit de potentialul tau intelectual si vor invata sa te aprecieze la adevarata valoare. Fii insa cu mare bagare de seama la visele, viziunile si fanteziile din urmatoarele saptamini. Pe 28 august, vei avea nevoie de timpul necesar pentru a-ti pregati actiunile viitoare. Grijile mari nu vor bate la usa ta pina in 2004, dar te vei simti plin de viata si de putere.

In cariera vei afla ca a dialoga cu cei din jur este foarte important. Daca nu exista comunicare si daca nu vei avea curajul sa-ti expui ideile in fata sefilor, nu vei progresa deloc.

In dragoste vei fi posesiv. Aceasta situatie poate fi incomoda pentru relatiile intimplatoare, dar partenerii pe termen lung se pot simti mai siguri de iubirea lor.

Sagetator 23 noiembrie – 21 decembrie

Inceputul de an ti se va parea restrictiv, dar pe masura ce vei finaliza proiectele incepute in 2002, vei incepe sa simti viata asa cum iti place. Libertatea ta nu va avea limite pina pe 20 februarie, cind este posibil sa intimpini rezistenta serioasa din exterior. Exista si dezavantaje in a fi cu un pas inaintea vremurilor.

Pina pe 3 aprilie, vei avea de-a face cu un grup ceva mai deschis ideilor revolutionare. Unele din visele tale noi te vor atrage intr-o zona periculos de nerealista dupa 15 mai. Urmatoarele zece saptamini vor fi pentru tine o lupta, in incercarea de a gasi un echilibru intre perceptiile tale si lumea reala.

Vei privi majoritatea problemelor din punctul de vedere al muritorilor de rind incepind cu luna august, fapt care din pacate nu te apropie de gasirea unor solutii in rezolvarea lor.

Toamna este de departe cea mai buna perioada a anului. Este inceputul unor noi relatii, care iti vor aduce putere in ultimele luni ale anului. In cariera, cel mai bun este inceputul cu pasi lenti, desi acesta nu-ti va aduce satisfactii imediate. In dragoste, te afli in fata unei decizii sentimentale; fie ca vei alege un partener, fie ca vei schimba modul de convietuire cu partenerul, spre o mai mare libertate, este clar sfirsitul unei epoci.

Capricorn 22 decembrie – 20 ianuarie

Este anul in care ti-ai pus toate sperantele de reusita. Pentru ca esti ambitios si incapatinat din fire, nimeni nu te va convinge sa iei lucrurile mai usor. In primele luni ale anului, vei afla cum este sa detii controlul, dar, o data cu venirea primaverii, te vei lovi cu capul de pragul de sus, lucru care nu va fi deloc amuzant. Fii atent la detaliile care pot transforma o decizie buna intr-una rea. Incepind cu 22 iunie, ai la dispozitie o luna pentru a-ti schimba viata. Cei din jur iti vor tolera incercarile si chiar e posibil sa iti vina in ajutor. Vei pierde aceasta atentie pozitiva deindata ce evenimentele prind viteza, pe 29 iulie. Este usor sa dai vina pe prieteni si amici, chiar daca stii ca nu ar trebui. Te bucuri mai mult de compania celor din jur dupa ce Soarele intra in Fecioara. Cu apropierea toamnei devii tot mai constient de scopurile tale si de locul tau, strategie care iti ofera confort si care te ghideaza atunci cind esti tentat sa iei o decizie gresita. Dupa atita zbucium, sfirsitul de an va gasi capricornii epuizati. In cariera, vei constata ca micile afaceri pot aduce un succes mult mai mare decit bisniss-urile de anvergura. Cit despre dragoste… Pune stop cautarii atunci cind simti ca ai gasit persoana potrivita. Experientele diferite sint interesante, dar scopul tau adevarat este confortul stabilitatii.

Varsator 21 ianuarie – 19 februarie

Pastreaza gindurile bune pe care le-ai avut de Sarbatori tot anul 2003. Te misti liber prin lumea ta, atragindu-i si inspirindu-i pe cei din jur cu actiunile tale. Esti motivat si simti nevoia de a imbunatati lucrurile. Pierzi teren dupa 21 aprilie, iar in prima jumatate a lunii mai vei accepta cu usurinta deziluziile. Treptat, nesiguranta ia locul increderii pina in luna iulie, cind iti vei recapata independenta si optimismul. Timpul zboara repede, dar tu reusesti sa tii ritmul. Dupa o toamna plina de dezamagiri, energia revine in viata ta in jurul zilei de 22 decembrie. Unii spun ca esti proactiv, in timp ce altii te-ar numi agresiv. In cariera, o evaluare iti incurajeaza initiativele si scoate la iveala profesionalismul tau. Multi insa se vor simti amenintati de potentialul pe care il ai. In dragoste nu uita ca intotdeauna cele mai bune lucruri merita asteptarea. Daca tii cont de acest sfat, tot anul va fi o zi a indragostitilor pentru tine si pentru partenerul tau.

Pesti 20 februarie – 20 martie

2003 va fi un an bun. Nimic spectaculos. Vei inota in permanenta in ape calme si limpezi. Parca va fi o mica tentativa de a o lua impotriva curentului in luna martie, dar cei din jur te vor ajuta sa gasesti drumul drept. O data cu debutul verii vei simti nevoia unei autoanalize. Este drept ca vei fi putin dezamagi de monotonia din viata ta, dar priveste partea buna a lucrurilor: nu ti s-a intimplat nimic tragic. In toamna parca simti nevoia sa te trezesti din letargie si sa-ti impui punctul de vedere. S-ar putea pentru o clipa sa pierzi simpatia celor din jur, dar nu te ingrijora, prietenii iti vor ramine prieteni, chiar daca nu sint de acord intotdeauna cu deciziile tale. Ar fi bine ca totusi sa pasezi mingea cuiva mai plin de energie si sa te gindesti la acest an ca la o vacanta mai lunga, binemeritata.

In cariera nu se vor produce schimbari spectaculoase pentru ca nici nu stii exact ce vrei. Ar fi bine sa meditezi la ceea ce ti-ai dori sa faci in viitor, iar atunci cind ai luat o decizie sa incepi usor sa-ti construiesti calea. In dragoste, cuplurile pasionale par mai interesate in a schimba idei decit tandreturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS