11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeverinencele au inrosit liniile telefonice ale pompierilor si politistilor

Severinencele au inrosit liniile telefonice ale pompierilor si politistilor

• Femeile isi dezvaluie fanteziile erotice si ii invita pe pompieri la Revelion
• Politistii se aleg numai cu injuraturi

Sute de apeluri telefonice anonime sint inregistrate, in aceste zile, de pompierii si politistii severineni, la numerele speciale de telefon 981, respectiv 955, care s-au transformat in adevarate linii fierbinti. Potrivit pompierilor severineni, printre cei care apeleaza numarul 981 se regasesc foarte multe persoane de sex feminin, care spun la telefon povestiri erotice si le fac adevarate invitatii deochiate militarilor de la celalalt capat al firului.

„Suna si pe timpul noptii, dar si ziua si incep sa spuna ce ar face ele noaptea, eventual cu noi, baietii de la telefon; isi destainuie toate fanteziile pe care le au sau ne invita sa petrecem Revelionul impreuna, iar noi incercam sa le potolim, dar nu reusim. Unele dintre ele au ore fixe la care suna si probabil ca fac asta din cauza singuratatii. Cel mai rau este ca, daca la cineva acasa izbucneste un incendiu, nu putem interveni la timp pentru ca liniile sint ocupate“, a spus unul dintre pompierii aflati in serviciu la Grupul de Pompieri „Drobeta“.

Timpul liber stimuleaza imaginatia severinenilor

Situatia este mai delicata in cazul politistilor severineni, deoarece la numarul 955 li se adreseaza foarte multe injurii.

„Sint multi cei care suna si inchid sau cei care ne adreseaza tot felul de expresii, care nu pot fi reproduse cu usurinta“, a spus ofiterul de serviciu de la Politia Drobeta Turnu Severin. Numarul mare de apeluri din aceste zile este pus de catre reprezentantii pompierilor si politiei pe seama timpului liber pe care il au severinenii si, in special, pe seama singuratatii pe care trebuie sa o suporte o anumita parte din persoanele de sex feminin. Cu toate ca dispeceratele pompierilor si politistilor severineni sint dotate cu dispozitive care le permit afisarea numarului de la care sint apelati, pina in prezent nu au fost luate masuri de sanctionare a persoanelor respective.

„Atragem atentia amatorilor de conversatii cu pompierii ca, desi pentru primirea apelurilor de urgenta sint alocate trei trunchiuri telefonice la numarul 981, acestea nu fac fata numarului mare de apeluri. In aceste conditii, persoana care are nevoie urgenta de acest numar va constata ca suna ocupat. Dispeceratul nostru dispune de tehnologia necesara vizualizarii numarului de telefon al apelantului si vom lua masurile legale“, a spus lt. Liviu Boruga, purtatorul de cuvint al Grupului de Pompieri „Drobeta“. Potrivit purtatorului de cuvint al IJP Mehedinti, inspector principal Christian Ciocan, apelarea fara motiv a numerelor de urgenta poate fi sanctionata contraventional, conform Legii 61/1991.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS