10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScrisoare deschisa catre semenii mei

Scrisoare deschisa catre semenii mei

Ma numesc Olea Razvan Constantin si m-am nascut la 21 mai 1988. Pina anul trecut, in decembrie, am fost un copil normal si pot spune ca am avut o copilarie fericita.

Pe 9 ianuarie 2002, la Spitalul de Ortopedie Foisor din Bucuresti am fost diagnosticat cu osteosarcom. Din acel moment, am inceput lupta cu boala, o boala urita si necrutatoare, fara sa creada cineva ca as avea vreo sansa de reusita. Am facut in primavara sapte cure de citostatice la Spitalul Fundeni. Dar aceste cure n-au putut stopa boala, cancer osos cu tumora localizata la genunchiul sting. Pe data de 2.04. 2002, in incercarea disperata de a-mi salva viata, domnul prof. univ. dr. Antonescu Dinu, de la Spitalul de Ortopedie Foisor, a hotarit ca singura posibilitate imediata si reala de a stopa boala era amputatia femurului sting. Operatia a reusit, iar la investigatiile ulterioare, analizele au fost mai mult decit satisfacatoare. Am mai urmat 13 cure cu citostatice la Spitalul Clinic Fundeni – Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu, unde doamna doctor Monica Dragomir a luptat alaturi de mine pentru viata mea, crezind cu obstinatie ca impreuna putem invinge boala, dar mai ales ca am in continuare dreptul la o viata normala.

De aceea, s-ar putea spune ca sint un invingator. Durerea si tragedia prin care am trecut m-au maturizat peste noapte. La virsta cind copiii, adica toti prietenii si colegii mei, se joaca inca, sau se pregatesc pentru examenul din aceasta vara sau poate se pregatesc pentru prima intilnire si-si fac atitea visuri si sperante despre viata, eu, care am cunoscut durerea si suferinta si mai ales disperarea fara margini din ochii mamei mele, am invatat ca trebuie sa lupt pentru viata mea, pentru sansa pe care mi-a acordat-o soarta si am inteles ce dar de nepretuit si de neirosit este Viata.

Ma adresez astazi dumneavoastra cu convingerea ca poate aveti si dumneavoastra copii de virsta mea, dar mai ales credinta in Dumnezeu si poate ca ma puteti ajuta sa-mi indeplinesc visul: o proteza performanta, flexibila si mobila cu care sa ma pot deplasa mai usor. Sint la o virsta cind nu mai cred in Mos Craciun, dar cred in generozitatea si solidaritatea umana si in sansa pe care mi-a dat-o Dumnezeu si, cine stie, poate, cu ajutorul dumneavoastra, intr-o buna zi voi reusi sa alerg din nou in bratele mamei mele si sa-i multumesc pentru ca, intr-un fel, mi-a dat Viata a doua oara. Va solicit pe aceasta cale sprijinul deoarece posibilitatile financiare ale familiei mele s-au epuizat in urma operatiei si a tratamentelor deosebit de costisitoare.

Fiti convinsi ca bunatatea se va intoarce catre dumneavoastra inmiit pentru ca binele in viata cu bine se plateste.

Va multumesc!

Cont deschis la BCR Sucursala Craiova 459000145301 in lei

Cont deschis la BCR Sucursala Craiova 2511.2-1670.9 in USD (pe numele Popescu Daniela Carmen)

Razvan Olea poate fi contactat la telefon: 418.070.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS