13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMesaj pentru Mos Craciun

Mesaj pentru Mos Craciun

Orice copil viseaza sa primeasca in seara de Ajun un dar, fie el cit de mic, de la Mos Craciun. Povestea spune ca batrinelul cu barba alba, care ii iubeste pe micuti, vine negresit, in fiecare an, in casele tuturor copiilor cuminti. Din pacate, exista case in care Mosul nu a ajuns niciodata. Nu este vorba ca pustii sint prea nazdravani, dar in casele saracacioase in care acestia locuiesc nu a existat niciodata un pom de Craciun, ale carui podoabe sa-i lumineze Mosului calea.

Pentru copiii saraci, Mos Craciun este doar o figura care le zimbeste frumos din vitrinele magazinelor. Si totusi, micutii cred in existenta lui si spera ca macar anul acesta sa-si aduca aminte si de ei. Dovada stau zecile de scrisori sosite pe adresa redactiei noastre si destinate Mosului.

Publicind citeva fragmente din acestea, ne-am gindit ca poate voi, oameni cu suflet mare, il veti ajuta pe Mos sa gaseasca drumul catre sufletele acestor micuti. Anul acesta, voi, cititorii Gazetei de Sud, puteti fi spiridusii lui Mos Craciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS