12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProducatorii fac glume nesarate

Producatorii fac glume nesarate

Citiva consumatori din comuna Zatreni au fost „victimele“ unor glume nesarate din partea producatorilor. Nesarate la propriu, pentru ca in pliculetele cumparate de la buticul din comuna, in care ar fi trebuit sa se gaseasca sare de lamiie, clientii nu au gasit nimic. „S-a intimplat“, si-a spus Dan Niculescu si s-a felicitat pentru ideea de a cumpara nu unul, ci zece pliculete. Bucuria i-a fost insa de scurta durata pentru ca s-a dovedit ca din toate zece, sase erau goale. Ambalajul era intact, cu nici o fisura, oricit de mica, dar, cu toate acestea, inauntru nu se ratacise nici macar o granula de sare de lamiie. „Am fi admis si noi ca se mai intimpla, dar sase plicuri goale din zece cumparate o data!…Ar trebui sa le sugeram sa trimita marfa in Franta sau in Anglia, ca oamenii de acolo sint si mai bogati, deci nu ii deranjeaza sa cumpere hirtie goala, si au poate si mai mult simt al umorului“, spune Dan Niculescu, „acru“ de suparare.

Dumitru Ionescu, inspector in cadrul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, ia totusi in calcul posibilitatea ca incidentul sa nu fie intentionat: „S-ar putea ca plicurile respective sa fi fost sarite din anumite motive de masina de ambalat, sa nu fie un lucru intentionat de producatori.Nu ar fi prima data. Pina acum nu am mai primit sesizari asemanatoare cu privire la sarea de lamiie. Oricum, SC HITT COM SRL, care este producatoarea plicurilor cu pricina, este din Bucuresti, iar comerciantii din zona cumpara de obicei sare de lamiie produsa aproape, la Vilcea sau Craiova“.

Intentionat, neintentionat, cert este ca oamenii se tem sa mai cumpere sare de lamiie si deja s-au hotarit sa apeleze la zeama de lamiie pentru cozonacii de Craciun. Face mai bine la stomac si, in cazul lor, si la nervi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS