16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMoartea a venit la familia Paparoiu cu caruta

Moartea a venit la familia Paparoiu cu caruta

Un barbat din comuna Ghercesti – Dolj a murit ieri dupa-amiaza, in urma unui grav accident de caruta petrecut pe raza localitatii.

Constantin Paparoiu, de 58 de ani, se intorcea de la cimp impreuna cu sotia sa, Sanda Paparoiu. Dupa o zi obositoare de munca, se grabea sa ajunga acasa cu caruta plina de coceni pentru animale.

La intrarea in Ghercesti, pe soseaua care coboara in panta, caii au luat-o la goana. Constantin a incercat sa opreasca animalele, dar a fost aruncat sub copitele lor, apoi strivit de rotile carutei. Femeia a cazut si ea din atelaj in momentul in care caruta s-a rasturnat intr-o curba, dupa ce trecuse peste trupul barbatului.

Sanda Paparoiu a scapat doar cu citeva zgirieturi. Vazindu-si insa barbatul insingerat si inert ca o cirpa, a inceput sa strige dupa ajutor. Cu sprijinul satenilor, l-a dus pe Constantin acasa. Echipajul Serviciului de Ambulanta Dolj care s-a deplasat la locuinta victimei pentru a acorda primul ajutor a constatat ca barbatul inca respira, insa leziunile suferite erau atit de grave incit, la cererea familiei, a fost lasat sa-si traiasca ultimele clipe din viata acasa.

Constantin Paparoiu era cunoscut in comuna Ghercesti ca un barbat gospodar si cumpatat. A lucrat zeci de ani la sondele de gaze, iar de putina vreme se pensionase, dorind sa mai traiasca atit cit sa-si vada cele doua fete aranjate la casele lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS